tłumaczenie,please

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

se penso al mio sindaco che è lí in polonia...se penso che potevo esserci anch'io,lí insieme a te,ad abbracciarti, baciarti, a recuperare il tempo perduto...mi viene una rabbia. ti voglio ,ti desidero

dziekuje
se penso al mio sindaco che è lí in polonia...se penso che potevo esserci anch'io,lí insieme a te,ad abbracciarti, baciarti, a recuperare il tempo perduto...mi viene una rabbia. ti voglio ,ti desidero
--jeśli myślę o moim sindaco (??), który jest tam w Polsce, ..jeśli myślę, że mogłam/mogłem być tam także i ja, razem z tobą, żeby przytulać cię, całować, żeby odzyskać stracony czas.. wściekam się(nachodzi mnie złość).. chcę cię.. pragnę cię..
:)
nie rozumiem co ma wspolnego z tym burmistrz???????????????
Truskaweczko, Sarenko, ale Burmistrzu?
Bardzo seksi...chyba.
..no właśnie.. sindaco .. a może tak do siebie pieszczotliwie mówią ??
pozdrawiam :)
..no właśnie Robeńku.. szkoda, że postanowiłam się do Ciebie nie odzywać..
A co w tym dziwnego? Burmistrze pojechal do Polski i tyle.
Sądzisz więc, że to chodzi o typowe połączenie :sex i polityka"?;))
? Hmm..
Glodnemu chleb na mysli? :) Moje pierwsze skojarzenie bylo takie, ze moze burmistrz pojechal z grupa mieszkancow do polskiego miasta blizniaczego / w ramach wymiany dot. gemellaggio /. Istnieje sporo par takich miejscowosci w Polsce i we Wloszech. Mogl tez pojechac na wczasy.
Aha, a ten ktoś wyobrażał sobie, jakby to było, gdyby to on był takim burmistrzem w delegacji...no tak, to się trzyma kupy.:)
se penso al mio sindaco ... tak ten facet napisał do ajjcilii, czyli ajjcilia jest tym sindaco (burmistrzem, albo komisarzem w spółce akcyjnej)

..albo ten pan ściągnął 'gotowca' skądś, nie przeczytał dokładnie i nie poprawił, albo to jest tekst z jakiegoś romansidła do przetłumaczenia..

Ajjcilia, odezwij się, rozwiej nasze ciekawskie wątpliwości!!

ps. Robi, o godz. 11,32 napisałeś "? Hmm.." - myślę i myślę .. gdyby było tak: hmm?, to bym wiedziała, że o coś pytasz.. ale ?hmm, to nie wiem, czy najpierw pytasz, a potem się zgadzasz, czy nie, czy coś innego mruczysz?? :)))
baci (na wszelki wypadek)
...a moze to chodzi o soltysa..heheh lub szefa zwiazkow zawodowych? :D
..baciare, abbracciare szefa związków zawodowych.. nooo chyba, że to jest kobieta.. bo na ten przykład piękny Maryjanek, albo Śnia... łee!!
hehehe..osobiscie mam kumpla ktorego nachodzila szefowa zwiazkow zawodowych..po paru dniowym pobycie pani w mieszkniu kumpla on sie zestresowal i wkoncu wrzasnal ze pol bloku slyszalo/mieszkal na parterze. tam pol okolicy stalo pod oknami i nadluchiwalo/kolega wrzasnal: ja juz nie chce pierdolic ,gdzie sa moje okulary? :D buhahahahah
Znak zapytania dotyczył sposobu, w jakim się do mnie zwróciłaś.
W górze moje wyjaśnienie znaku zapytania.
..aha.. to przepraszam.. a 'Hmm.." znaczy, że mogę się do Ciebie czasem odezawać?
Możesz, jeśli chcesz.
Wolałbym jednak, żebyś używała na forum mojego nicka a nie mojego imienia, w dodatku w tak niezrozumiale poufały sposób.
.. przysłowek,czasownik,rzeczownik..mnie w Twoim nicku najbardziej spodobał się czasownik..nie miałam w zamyśle żadnych skojarzeń ..ale jeśli nie chcesz ... czytałam gdzieś, że są ludy, które w swoim słownictwie mają przeważnie czasowniki..nie wyobrażam sobie, jak można określać wszystko czasownikami??
Dobrze, już dobrze.
Mówiłem o moim aktualnym nicku.
[wpis usunięty]
To ty się dobijasz do mnie na NK?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Życie, praca, nauka