Króciutkie opowiadanie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam mam do was ogromną prośbę.
Potrzebuje jakiegoś krótkiego opowiadania o jakimś zdarzeniu z wakacji
Dobrze by było jak by miało z 50 słów jak najmniej skomplikowane może być z błędami :) Z góry dziękuje
ok>
L'autorità antitrust include caso d'abuso di posizione dominante alla società madre nella ricerca aperta a Google Italia da un presupposto
L'autorità antitrust italiana ha esteso la ricerca aperta il passato 26 d'agosto a Google Italia da un presupposto caso d'abuso di posizione dominante alla sua matrice statunitense, Google Inc. “il servizio di Google News in Italia gestito Sulla base dei controlli effettuati dall'agenzia antitrust e i documenti ricavati dall'azienda Google Inc.,„, ha concluso l'autorità Garante della concorrenza e Mercado del paese transalpino (AGCM).
Secondo la denunzia originale, le medie che si oppore a apparire nel servizio di news del cercatore (news.google.it) rimangono escluso del suo motore di ricerca automaticamente. I giornali sostengono che l'apparizione della sua news in Google News riduce il traffico d'utenti e inserzionisti giunto a le sue pagine proprie. Però se optano per non figurare nel servizio, sono del motore di ricerca usato ripudiati più. Allora, le medie rimangono tra la spada e la parete: o Google pubblica la sua news o non appaiono nel suo registro.
ale fajne opowiadanie z wakacji
Dzięki wielkie życie mi ratujesz :*
Jeszcze gdybym wiedział o czym to jest ?? to już by było całkiem
weź słownik do ręki i spróbuj rozszyfrować :)
no wlasnie zebys wiedzial co jest napisane,ha ha
Tak bym zrobił gdybym to potrafił mam włoski od tego roku a nauczyciel traktuje mnie jak bym był co najmniej po roku nauki dla was to jest mały pikuś jakieś opowiadanie na 50 słów a dla mnie.....
..no to zobacz tu, ale sprawdź, czy Ci to 'pasuje':
http://www.wloski.ang.pl/Opis_wakacji_37600.html

...i zabieraj siÄ™ do nauki!!
pozdrawiam :)
Pasuje :)
Dzięki za pomoc
..aha, jak jesteś facetem, to zmeiń tekst na rodzaj męski..
:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie