Tlumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam wszystkich!!
mam prosbe czy ktos z was moglby mi `rzetlumaczyc ten krotki tekst.

Dzien dobry
Dziekujemy za skontaktownie sie z nami.

Model domku ¨Oriental 4¨ jest dotepny tylko w takiej wersji nie mozemy zrobic zadnej modyfikacji w miejscu polozenia drzwi. Ich wymiary to
drzwi podwojne = 1425 x 1955 cm
drzwi pojedyncze = 840 x 1955 cm
Cena domku : 2644 € plus koszt transportu ( prosze podac adres z kodem pocztowym abysmy mogli wycenic koszt transportu)
Czast dostawy to okolo 4 - 6 tygodni od czasu zaakceptowania kosztorysu i zaplaty za domek.
Pozdrawiamy Grupo Tene , oficialny przedstawiciel handlowy fabryki Tene Kaubandus

To tyle!!Bardzo prosze o pomoc w tlumaczeniu i z gory dziekuje... ps! chetnie pomoge z tlumaczeniami na jezyk hiszpanski.
pozdrawiam
Mysle, ze z takim tlumaczeniem najlpeije pojsc do tlumacza.
Przecież to dziecinnie proste nawet dla mnie.
.....ale nie mam teraz czasu.:)
a co za trudne??????
ja na Hiszpanski i Angielski potrafie to przetlumaczyc.... czyzby bylo za ciezko napisac to po wlosku..........??????
Buongiorno.
Ringraziamo per averci contattati.

Il modello di casetta "Oriental 4" e' disponibile solo in tal versione e non possiamo fare alcuna modifica in loco ove si monta la porta. Le sue dimensioni sono:
porta doppia: 1425 x 1955 mm (occhio! No cm!)
porta singola: 840 x 1955 mm

Prezzo casetta: 2644 euro piu' costo di trasporto (la preghiamo di inoltrarci l'indirizzo con il codice postale affinche' possiamo prezziare il costo di trasporto).

Il tempo di consegna e' circa 4 - 6 settimane dal momento di accettazione del capitolato e del pagamento per la casetta.

Cordiali saluti.
Gruppo Tene, ufficiale distributore commerciale della ditta produttrice Tene Kaubandus.
No właśnie. Eug dosyć dobrze mówi po włosku.:)
...ale go poprawię:
Dove si monta a nie ove si monta.:))
;-)
dziekuje serdecznie......!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps!! jeszcze do was wpadne :)
in italiano si puo' dire "ove", invece che "dove". E' piu' raro ma anche fine. :)
O! Non sapevo, scusa.:)
Questo "ove" si puo usare siolo in una domanda oppure anche in risposta?
Si puo' usare sia in domanda sia in risposta. Ma e' davvero raro (anche se corretto). Si puo' scrivere "dove".
Grazie.:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa