Czy jestem wredna.....

Temat przeniesiony do archwium.
31-49 z 49
| następna
Kurcze! Nie lapcie mnie na slowka. Mialo byc duzo, a nie dlugo czasu.
dziękuję za wszystkie opinie i rady. Zyczę spokojnej nocy i kolorowych snów.
cinquantatre nie wiem, jaką podejmiesz decyzję, nie umiem też niczego doradzić, odzywam się, bo chcę Ci powiedzieć, że - to zabrzmi pataetycznie albo i nawet z emfazą - podziwiam Cię za uczciwość: wobec siebie i wobec innych
chiara_io jak mam okazję to przepraszam za moje zachowanie
inf., czy teraz ja powinnam przeprosić, bo nie bardzo wiem, o co chodzi? w czymkolwiek byłoby było (ma być w czasie zaprzeszłym sformułowane), w subiektywnym odczuciu, uchybione, wybaczam :)
pozdr serdecznie
Nie musisz przepraszać za nic. To ja mam wyrzuty sumienia ze cie zlekcewarzylem i nie podjąłem dyskusji. Takie rzeczy zdarzają mi się rzadko wręcz sporadycznie.P
w porządku, jednym z podstawowych mechanizmów umożliwiających selekcję jest ocena na podstawie takich czy innych kryteriów, normalne sprawa w krytyce artystycznej i życiu (bo o tym, jak mniemam, mówimy), każdy ma też prawo do arbitralnych wyborów
i proponuję przekleić tę część do boksu 53 bo jest zdecydowanie nie na temat
53 z męskiego punktu widzenia proponuję żebyś jednak zaufała i spędziła miło czas z tym panem.Przecież oboje macie już pewną ilość lat więc nie będzie to randka niewysokiej blond małolaty,która powinna myśleć o nauce nie o ożenku z pięknookim gogusiem.A gdyby facet postawił ci warunek,że spotka się z tobą pod warunkiem,że najpierw dostarczysz mu dokument o twojej wolności?Też byś się nieswojo poczuła.Ale tak myśli facet.Kobiety może myślą inaczej.
Masz rację Gwoździku. Jesteśmy ludzmi doroslymi i powinnismy być odpowiedzialniza swoje slowa. Napisal, że jest w separacji, a nie jest albo mu sie wydaje, że jest. Podejrzewam, że jego żona nie wie o tym, że jest odseparowana. Trudno mi zaufać czlowiekowi, który na początku znajomości mówi nieprawdę. Zazwyczaj mężczyznie nie zależy na tym czy laska ;) jest wolna czy nie. On po prostu zalicza kobiety. Ja mam taki dokument, ba nawet z orzeczeniem winy męża.
Ciekawe jak Pani Gwożdzikowa by się poczula jakby sie dowiedziala, że jej Pan Gwożdzik zrobil sobie wakacje z Panią Gwoździk 2? Chyba wyklepalaby ci glówka aż do samego ostrza. Czyli takie zachowanie w oczach kobiet jest naganne.
z chłopami tak trzeba !!!!widac skoro wycofuje sie to coś tu smierdzi na odległość
Mam pytanie 53...Czy ze swoim mezem masz rozwòd czy jestescie w separacji? Twòj maz byl Polakiem czy Wlochem?
Franci. Moj ex byl Polakiem. Bylam mężatką 25 lat. Od 6 lat jestem rozwódką z jego winy. Pozdrawiam.
53, trudno mi uwierzyc, zeby facet zyjac z zona, spedzal z Toba wakacje. Wytlumaczyc pokretnie to sie mozna z weekendu na boku, 2 - dniowej delegacji, ale nie z tygodnia, dwoch wakacji. Pokaz mi kobiete, ktora by to zaakceptowala ;)
agnesepl jak chcesz ją zobaczyc, to podaj adres. Prześle moje zdjecie :D
kochana agnes to ty w ogòle nie znasz zycia, faceci robia takie rzeczy ,ze moznaby film nakrecic.53 dobrze zrobilas nie jadac z nim...ja tez nie chcialabym miec na sumieniu czyjejs zony...bo to w koncu baby babom zgotowaly taki los, a glòwnym winowajcom, facetom, zawsze to uchodzi na sucho!
Franci tak też zrobilam. Napisalam mu, ze pojade z nim na nastene wakacje pod warunkiem, że do tego czasu ureguluje swoje sprawy osobiste.
Genio, hehehe, Znalazleś ten temat? Co prawda już problem nieaktualny, ale cenie sobie Twoje zdanie. Pozdrawiam.
[wpis usunięty]
genio-eugenio 1 Wrz 2006, 09:14 odpowiedz Zgłoś wpis do usunięcia
No tak przeczytałem, uważam, że dobrze zrobiłaś. To znaczy, nie chcę powiedzieć, że taka jest normalna procedura w podobnych przypadkach, ale ten pan nie powinien absolutnie dziwić się Twojej prośbie. Nie urodził sie przecież wczoraj, ja też nie i powinien zrozumieć potrzebę naprawdę niewielkiego wysiłku ze swojej strony. Mówiąc wprost, niech se zbilansuje chłop wkład pracy z korzyściami (ale to nie jest temat do analizowania tutaj :))).
Aha, nie dziw się, że część mlodych forumowiczów cie nie zrozumie, to normalne i nie ma w tym nic dziwnego. pamiętaj, nie prosisz o nic nadzwyczajnego, sytuacja przecież nie jest szablonowa....powodzenia

Genio dzieki za opinię. Milego dnia.
Temat przeniesiony do archwium.
31-49 z 49
| następna

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę