Wesołych świąt

Temat przeniesiony do archwium.
Witam Was wszystkich razem i kazdego z osobna w ten piekny wigilijny poranek. Wpadla tu tylko na chwilke, aby pozyczyc Wam Wesolych Swiat, smacznego karpia i mnostwa prezentow!!!!!!!!!
Piccolaccia no nie bede orginalny:
Ida Święta wielkim krokiem,
Pachnie drzewko w Twoim domu.
Patrzysz na nie ciepłym wzrokiem,
I życzenia złożysz komuś...

Bóg sie rodzi dla nas wszystkich,
W stajni płacze tak ukradkiem...
Znów odwiedzisz swoich bliskich,
I podzielisz sie opłatkiem...

Na te Święta co nadchodzą,
Życzę ciepła i miłości.
Niech Cię ludzie nie zawodza,
I niech uśmiech w sercu gości
Kolejny rok za nami lepszy czy gorszy był – pytamy wspaniały, gdyż dał nam możliwość istnienia darował czas , by móc jeszcze kochać.
Dla takich jak my oszalałych z miłości do świata, każdy rok czy dwa lata mają niewymierną cenę.
Tak wiele serc czeka na miłość tak wiele ptaków na pożywienie tak wiele kwiatów do zachwycania i tak wiele słów jeszcze do napisania.
Życzę Tobie, Wam zdrowia spokoju i ciepła miłości.Niech ten Nowy Rok rozścieli przed Tobą , przed Wami z ludzkiej życzliwości kobierce i za serce płaci sercem.
Ja rowniez zycze wszystkim cudownych,rodzinnych swiat:*I pamietajcie ze to jacy bedziecie dzisiaj moze zawazyc na calym roku wiec grzeczni badzcie i smiejcie sie duzo:)Caluski:*
Przylaczam sie do zyczen. Wesolych Swiat i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Che Dio Vi benedica e Vi dia ogni bene!
Buon Natale e felice Anno Nuovo!
Ja rowniez przylaczam sie do zyczen.Zycze wszystkim forumowicza cieplych i radosnych swiat oraz spedzonych w gronie najblizszych.Wesolych Swiat Bozego Narodzenia zyczy
Aga
Wiele pokoju i pogody ducha na czas światecznego świetowania zyczy Ania
a ja chociaż spóźnione, ale składam Wam najserdeczniejsze życzenia minionych świąt oraz nowego lepszego roku =)
a kuku jest tu kto
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku dla Wszystkich!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia