Ile osób liczy te forum???

Temat przeniesiony do archwium.
Heja!Zastanawiałam się dziś ile te nasze włoskie forum liczy osób???Jak myślicie ile nas tu może być z 100???
TO forum...
A ktoś Ty nauczycielka polskiego hahahaha:)
wystarczy, że Polka...
W taki razie Pani Polko TO FORUM I am sorry for my mistake it's ok???
Nie rozumiem tylko, jaki cel przyswieca osobie, ktora tak gorliwie poprawia kazdy najmniejszy bledzik. Na pewno nie stwarza to milej atmosfery.
That's right greentea i nie raz się z tym spotkałam tu na forum czuję się jakbym była osaczona przez jakieś słowniki hahaha
Zresztom ja tylko pytałam i ilość goszczących na tym forum a nie prosiłam o korekty mojego pytania i nadal nie mam odpowiedzi:(
A ja jestem z tego zadowolona. Popełniam błędy. Po takim wytknięciu staram się zapamiętać poprawną forme. Nikt z nas nie jest idealny. Nie oznacza to, że nie powinniśmy się rozwijać.
No ja tak samo dlatego nie mam urazu do deeylah,ale to nie jest miłe jak ktoś zamiast na pytanie wytyka Ci błąd!
sorrka do trishya hahaha bo one wszytskie to kumpele więc mi się pomyliło!WYBACZ DEYLAH:)
>I am sorry for my mistake it's ok???<

is it ok? jest poprawnie;-D Slodka Kasiu:)

poprawność językowa to mój konik, musisz mi wybaczyć :)
A skoro przedstawiasz się jako pani (prawie?) magister, to pozwolisz, ze będę oczekiwać od ciebie poprawnych form gramatycznych/stylistycznych/itepe taką już mam naturę.:)
Jeśli komuś nie przeszkadza niechlujstwo językowe, to jego sprawa, ja staram się w miarę możliwości używać poprawnego języka (którykolwiek z języków, którym się posługuje, by to nie był)

*deelaylah, tak brzmi nick mojej kumpeli ;D
Pisanie postow, ktore maja na celu wylacznie poprawienie bledu, bez odniesienia sie do tematu topicu swiadczy raczej o tobie, a nie o osobie, ktora blad popelnila. Ale ok, niektorzy nie maja wazniejszych spraw w zyciu i takie korekty sa jedynym zrodlem satysfakcji.
Ludzie powinni dziekowac za darmowa korekte :)
przepraszam wszystkich ale od pewnego czasu mam wrazenie ze kazde zadane na tym forum pytanie jest rozkladane zawsze na czynniki pierwsze i bardzo trudno jest otrzymac odpowiedz, czy to na polskiej czy na wloskiej czesci forum zalogowalam sie tu poraz pierwszy troszke czasu temu..aby poszukac pomocy od ludzi ktorzy maja wieksze niz ja doswiadczenie w roznych aspektach zycia zwiazanych z jezykiem wloskim...ale chyba sie pomylilam, jedyna osoba godna zaufania jest Dee i to wszystko, szkoda takiego forum na glupie przekomarzanie sie!!!
No cóż, greentea, każde napisane przeze mnie slowo swiadzy o mnie. Podobnie jak każde napisane słowo każdego innego uczestnika niniejszego forum świadczy o nim/niej. :) (az do momentu gdy on/ona nie zmieni nicka)

Przepraszam wszystkich, ze nie odniosłam się do tematu topicu, ale dla mnie to jest oczywiste, ze gdyby ktoś chciał wiedzieć ile osób jest aktualnie na stronie forum (wliczając wszystkie fora językowe) to wystarczy, ze sobie zerknie w górny prawy róg, tam jest licznik :)

A to, ze koryguje poprawność naszego języka ojczystego nie świadczy o tym, iż nie posiadam ważniejszych spraw w życiu do obserwowania. Skąd ta ograniczająca opinia?
>That's right greentea i nie raz się z tym spotkałam tu na forum czuję
>się jakbym była osaczona przez jakieś słowniki hahaha

Kasiu, jesteśmy na forum JĘZYKOWYM, więc dlaczego się dziwisz, że wokół tyle słowników?
>Zresztom ja tylko pytałam i ilość goszczących na tym forum a nie
>prosiłam o korekty mojego pytania i nadal nie mam odpowiedzi:(

w prawym górnym rogu ukazuje się informacja o liczbie osób na stronie w czasie ostatnich 5 minut...np. w tej chwili widnieje taki komunikat: osób na stronie
w ostatnich 5 minutach: 77

>Zresztom

ten błąd to tak na przekór? ok, nie będe poprawiać

pzdr:)
Zgadzam się z Tobą agatkaf owszem może i jesteśmy na forum językowym no ale za każdym razem ja coś naskrobie(piszę bardzo szybko na klawiaturze)to nie dbam o błędy jakie popełniam zwłaszcza jak jestem u mego narzeczonego(on nie ma polskiej klawiatury z polskimi literkami)to co wtedy napiszecie że notorycznie popełniam błędy bo nie ma tam ł,ż,ź,ą,ę,ć,ń????Trochę powagi z sytuacji.A moje pytanie było na temat ilości ogólnej na tym forum a nie tylko w chwili obecnej!Bo to też zdążyłam zauważyć!
Ja też piszę szybko na klawiaturze, ale staram się nie popełniać błędów. Głupie wytłumaczenie.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia