Czy Polki podbijaja Wlochy i z premedytacja ......

Temat przeniesiony do archwium.
Chcialbym podziekowac osobie od ktorej zapozyczylem ten cytat lecz niestety moje posty zostaly w brutalny sposob usuniete z forum i nie pamietam nica.Prosze o wypowiedzi nawet tych ludzi przez ktorych zostala zdyskryminowana wolnosc slowa i wypowiadania sie na ogolne tematy.Nie uzywajac zadnych wulgarnych slow moje posty komus przeszkadzaly:chyba ze mamy doczynienia na tym forum z zasada;Jestes w srod wron ......!!!!pozdrawiam!!!!
Zastanawiam sie jak szybko zostanie ten post usuniety?Prosze miec chociaz odwage uzasadnienia swoich zachowan!
Nie, Polki nie podbijają Włoch z premedytacją...samo im tak wychodzi niechcący. Jedna moja znajoma Polka nawet mi kiedyś mówiła, że skąd, że absolutnie, ze ona nie chce nic podbijać.....ale podbija jej się, jak tylko z domu wyjdzie.:))
hehheheh ciekawe czy przy tym angazuja sie emocjonalnie czy to tylko czysta gra??
i po co ten caly halas? nic z tego nie rozumie, kto i po co mialby cokolwiek podbijac? z tego co zauwazylam na tym forum nie pisze sie o niczym innym jak jakie piekne sa te polki. napewno sa te ladne jaki i te brzydsze, tak jak we wszystkich innych krajach, i nie robia tu zadnej furrory. a co do tego, ze wlosi zenia sie z polkami, to nie ma w tym nic dziwnego, zenia sie rowniez z ukrainkami, rumunkami czy brazylijkami i polki nie sadze zeby byly tu najliczniejsze. poza tym wiekszosc z nich zostaje porzucona, choc przykro o tym mowic, wciaz wiele polek stara sie wyjsc za wlocha za wszelka cene (wiele ale nie wszystkie- che sia chiaro)nawet za cene dziecka.
pa
Lukar robi porzadki techniczne ok polnocy.zapewne to on posprzatal,ale na czyjs wniosek...A cytat zapozyczyles ode mnie.Fajnie ,ze zapamietales.Musze bronic kobiet...Tu na forum sa osoby plci zenskiej co obstaja za plcia meska nie wykazujac kobiecej solidarnosci...Tyle zlego powiedziano o Polkach przyjezdzajacych do Wloch,ze potraktowalam twoj post zartobliwie,uzywajac slowa premedytacja,czyli dzialania przemyslane,bo nie sadze, zeby robily cos bezmyslnie..
ciao a tutto sono tornata dopo uno mese:)
widze, ze jak zawsze wszystko w jak najlepszym porzadku na forum:)
Czesc Mala Izka,wczoraj cie wspominano na forum,podobno nudno tu bez Ciebie...bentornata
hmmmm a w ktorym temacie to sobie poczytam:)
czesc Iza,zastanawialismy sie gdzie sie podziewasz:)
moj fidanzato do mnie przyjechal wiec spedzalam z nim czas milo i przyjemnie:) dlatego mnie nie bylo!:)
buziaki :*
MalaIzka...Tak podejrzewalam,ze lezysz w lozku...ale z grypa. Kto cie poszukiwal,milo wspominal? Ktos plci meskej!
Cyprian,my polskie kobiety jestemy czysta chodzaca EMOCJA. Bo jak cos sie robi to trzeba do tego serce przylozyc i dac z siebie wszystko.
pewnie moj ulubiony forumowicz Pan hrabia inf.:)???
MalaIzka Wygralas glowna wygrana 100 tys eu! do odebranie w Biurze Konkursu na Swietego Tygdy Ktorego Nie Ma Nigdy.
kurcze niewiedzial. ze inf. za mna tak tesknil.wow!!! hi hi hi
Temat przeniesiony do archwium.

»

Solo italiano