no wlasnie, targuja sie o rzeczy zktorymi inni nie maja jakos problemu, podczas gdy tu chodzi inwestycje dla europy, zeby moglo wszedzie dobrze dzialac(czy myslisz ze ludzie chca zle?).
od 8 lat zyje za granicami (roznymi)i nigdy nie blo dobrego slowa o kaczynskich, od poczatku (zdumiene - jakim cudem demokratyczni ludzie maja wladze skupiona na blizniakach?) po fotyge, ktora omijaja na korytarzach i salonach w brukseli (doslownie, moja siostra ma przyjaciela, ktory tam pracowal dla reutersa), zreszta ona na salony nie chodzi, nie jest zapraszana, bo to burak.
no i jeszcze ta gorzala kwacha (ty naprawde jestes czlowiekiem prawicy)
jak ci to wytlumaczyc.... o! byles kiedys u ruskich? ja bylem calkiem niedawano, i nie szlo inaczej zrobic interesu (czychocby zyczliwie przysposobic sobie ludzi, a oni tam sa o wiele mniej niz my polacy) jak wypic z nimi!!!
sam nieraz mialem dosyc, ale wtedy to dopiero ustalila sie cena za samochod, taka ktora mnie nie zlupila. krotko: jak jedziesz do ruskich to tam pijesz, albo nie jestes swoj, musisz tez zaciagac slowa - jak oni.
dopiero po wizycie tam to zrozumialem.
posluchaj tez kwacha jak jest trzezwy, on jest len patentowany,
ale obyty z wiedza i klasa, posluchaj jak poiwesil majtki tuskowi w debacie, gdzies w tvn.pl to znajdziesz. posluchaj czy on glupio gada?
tak czy siak, powiem tak : niestety trzeba glosowac na po lub lid(wolalbym nie)
albo psl, ci chociarz beda chcieli cos tam zdzialac dla rolnikow i ekologii.
kaczynscy to dopiero sa komuchy! oni znaja tylko takie sposoby,bo przez lata ich zycia co oni widzieli jak nie komune, a potem machlojki? myslisz ze tak wychowany czlowiek bedzie dalaj lama? (sam juz przesadzam, co nie? :-)))
przeciez po to tez prawica.
jeszcze jedno, niech przez ciebie nie przemawia przekora, ta zostaw dla bab.
konkretnie, pis jest ekstremistyczny.