Tuskizm na "fiolecie"?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |
Dlaczego nie widzę moich dwóch wątków?
Jeden o zaatakowaniu Rydzyka na lotnisku przez dziennikarzy a drugi o tym, że w Wielkiej Brytanii wyższa kara grozi za nazwanie pedała pedałem, niż za gwałt?

Słabo szukam, czy wiatr polityki miłości i tolerancji nowej władzy dotarł aż tutaj?
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
coraz piekniej sie zwracasz do mnie :D
jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie....na co liczyłaś po tym prostaku, że nazwana zostaniesz damą?
ja nie napisalam ze jestes meska dziw... tylko ze jestes prostakiem, mogles napisas wiesniaczka lub cos w tym stylu :D
Ponawiam moje pytanie, czy ktoś wie, co stało się z wymienionymi przeze mnie wcześniej wątkami?
taki jeden Cik sie nazywa kasuje wszystko po nocach,niczym Penelopa kasuje to co ty utkasz za dnia
Czy według zwyczajowo przyjętych norm funkcjonowania forum, autor usuwanego wątku nie powinien być, przynajmniej w jakiejś bardzo lakonicznej formie, informowany o powodach decyzji administratora?
on jest pewnie z innej opcji politycznej niz ty,moze to jakas samoobrona utajniona politycznie
Jeżeli mógł/mogłabyś powstrzymać się od komentarzy, byłbym wdzięczny. Jakkolwiek cenne i celne i pełne wyrafinowanego dowcipu, mogą utrudnić dostrzeżenie przez admina moich pytań.
genio moze poprostu wklejaj/pisz posty na temat Wloch i jezyka wloskiego... jesli chodzi o Wielka Brytanie, to dlaczego twoj post nie jest na forum j.angielskiego, tylko wloskiego? to moglo byc niewatpliwie ciekawe, ale Wlochy a Anglia...to jest roznica. Co do Rydzyka...hmmm...mnie on nie interesuje;)
pozdrawiam.
veto dla brunety! dla mnie wlochy sa tak samo wazne jak anglia, albo nawet mniej. a poza tym bruneta zrelaksuj sie, przeciez to gienio odwala caly research, a my czytelnicy albo chcemy czytac i czytamy albo omijamy i juz.
Doceniam sugestie forowiczów, chcących pomóc w rozwiązaniu zagadki moich zaginionych wątków, nie jestem jednak przekonany do tego, że za ich zniknięciem stoi niekompatybilność z charakterem tematycznym tego forum.
gienio, ja bym sie nie zdziwil gdyby rzeczywiscie tak bylo, ale wtedy wina obarczylbym i tak ciebie, bo: masz bardzo polityczne tytuly pytan do admina!!
wybacz ale jestem sklonny do hecy dzisiaj i jezeli to prawda ze admin ma maszynke do wylapywania polityzmow to sie doloze pytaniem do ciebie; czy ty masz tuskofobie? :-)
czasem tak jest, ze pisze i pisze i pisze dlugiego posta, wysylam i...nic.
to tylko komputer, wiesza sie i przeciaza, nie przyjmuje, nie sciaga itp itd.
dlatego twierdze, ze komputery nigdy przenigdy nie beda inteligentne ani samowystarczalne.
to na ile wsadza jak przezwiesz angielskiego posla?
szczegolnie dzis wieczorem..jest przeciazenie jak nigdy
usuwam tematy kompletnie nie związane z tematyką włoską - czyli wszelkiego typu tematy polityczne, związane z innymi krajami itp
I słusznie.

Genio, zamieść go na forum angielskim, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś - tam on na pewno bardziej zainteresuje.
Ja też coś tam czasem sobie popiszę, głównie o książkach anglojęzycznych (nie przyszło mi do głowy, żeby to robić na forum włoskim).
pozdrawiam
Mam maleńkią prośbę o podanie czegokolwiek gdzie mozna przeczytać regulamin forum "szlifuj swój włoski". Dziekuje.
no i wyszlo na moje:)
Proszę o usunięcie wpisu forowiczki achanioł dotyczącego określenia mojej osoby.
Oczywiście, jeżeli pewne osoby na tym forum cieszą się szczególnymi względami(z jakichkolwiek powodów), jestem w stanie to zrozumieć, chciałbym jednak zauważyć, ze tak wyraziste faworyzowanie forowiczki achanioł chociażby moim kosztem, może u niektórych budzić podejrzenia, ze skasowany epitet jej dotyczący, niekoniecznie mija się z prawdą.
Z poważaniem
Genio-Eugenio
wez czlowieku juz zakoncz, nie znasz mnie a nazywasz mnie ..... jestes chamski i tyle, a w dodatku szukasz sprawiedliwosci. Jeszcze takiej bezczlnosci nie widzialam nigdy!moj post ze jestes prostakiem nawiazywal do wykasowanego przez admina tematu. Zaczeles sam mnie i innych obrazac.Zacznij sie zajmowac jezykiem wloskim i polityka wloska a nie bzdurami.Swoje artykuly o tematyce politycznej zamiezczaj na forach zwiazanych z nimi, a nie wykorzystujesz forum jezyka wloskiego do swoich osobistych celow!
ps. idz geniuniu poplacz sobie w poduszke ze ciebie nikt nie faworyzuje, a ta niedobra achaniol tak ci w zyciu zaszkodzila i nikt tego nie widzi ... jaka szkoda.
genio, mam dla Ciebie ciekawy artykuł:
http://fakty.interia.pl/ciekawostki/news/ul-dziwek-i-laka-onana,1017604,18
Ponawiam prośbę o wykasowanie wpisu forowiczki achanioł, w którym nazywa mnie prostakiem. Chcę zauważyć, że sytuacja staje się coraz bardziej niezręczna, forowiczka achanioł poczyna sobie tak, jakby była pewna, że z jakichś względów jej wpisy nie będą kasowane.
normalnie nie wytrzymam zaraz, sluchaj genio mi nie zalezy zeby ten wpis byl na tym formum, moze admin nawet go wykasowac, tylko ty czlowieku uspokoj sie i nie obrazaj mnie i innych. Uwazasz sie za kogos lepszego, Wielki polityk sie znalazl na forum jezyka wloskiego :D powalcz sobie na innych forach cwaniaku! tak sobie ustawiles co poniektorych ze boja sie sprzeciwic tobie, szok...Ps. ci co podlizuja sie do genia sa takimi samimi b...... co genio!Zakonczylam conwersacje z Panem exgeniuszem!
Chciałbym zwrócić uwagę, że forowiczka achanioł stara się stworzyć wrażenie, jakobym konwersował z nią a nie korespondował z administratorem i usilnie zaśmieca moje wnioski swoimi wpisami. Proszę o podjęcie środków zaradczych. Możliwe, że to naiwność z mojej strony, ale mam chyba podobne prawa na tym forum, jak forowiczka achanioł.
to ja rowniez domagam sie wykasowania przeszlych, terazniejszych i przyszlych watkow Pana Eugeniusza dotyczacych np. Homoseksualistow, poniewaz nazwac homoseksualiste "pedalem" nie jest fachowym nazewnictwem.
Dziękuję za wykasowanie wiadomego wpisu.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia