Dziewczyny i chłopaki z Mediolanu

Temat przeniesiony do archwium.
kto mialby ochote na jakies wspolne spotkanie? obiad, aperitivo, kolacja, mala polska imprezka? mam ostatnio troche czasu wolnego i chetnie spotkalabym sie z polakami ktorzy mieszkaja w Mediolanie...
Ela czesto organizuje tkie spotkania na pokolacyjne aperitivo, wejdz na strone BAR POLSKA
Ela czesto organizuje tkie spotkania na pokolacyjne aperitivo, wejdz na strone BAR POLSKA
obejrzalam zdjecia z ostatniego aperitivo.Super!
Wiem, ze są organizowane aperitivi polskie..niestety nie mialam nigdy przyjemnosci bycia na zadnym..
byloby mozna zorganizowac spotkanie bardziej kameralne..jesli ktos mialby ochote..
Ja chetnie bym mogl organizowac, ale nie znam za duzo polakow niestety...jestem wlochem ale mieszkalem 3 lata w Polsce i bardzo lubie ten kraj, niestety nie pisze tak dobrz po polsku, wiec przepraszam bardzo. Jezeli byscie chcieli cos organizowac, dajcie mnie znac...moj email to [email]

albo na telefon 3336017230.

Niestety powoli strace kontakt z jezyka wloskiego i chcialbym poznac troche polakow z mediolanu, zeby nie zapomniec..bo za pare lat bym chcial wrocic....

Pozdrawiam...
nie piszesz dobrze? woow, piszesz naprawde dobrze! :=)
nie kazdy Polak umie tak ładnie i grzecznie formuowac zdania jak ty :D. Podziwiam i pozdrawiam
ja jestem Polka , ktora mieszka w Milano! chetnie bym sie spotkala. moje gg to 8542787. a msn to [email]
Jestem wesołym 33-latkiem. Będę w Mediolanie w dniach 7-10.11.2008. Mam sympozjum i prelekcję. Szukam miłej osoby, która mnie oprowadzi po ciekawych miejscach. Rzeczy typu Katedra, Galeria, czy LaScala mam już zaliczone. Szukam prawdziwego znawcy/znawczyni miejskich osobliwości. Pozdrawiam i czekam. Acha! I gdzie można zjeść najpyszniejsze spagetti carbonara?!
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia