Koncert we Włoszech

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie,

przepraszam że tak zupełnie od czapy ale zawitałem na Wasze forum w ściśle sprecyzowanym celu, mianowicie: poszukuję osoby mieszkającej bądź znającej kogoś kto mieszka we Włoszech, chyba najlepszy byłby Rzym...

Czy znalazłaby się osoba, która sprawdziłaby czy w punktach sprzedaży są jeszcze bilety na koncert U2 w Rzymie ? http://www.ticketone.it/EN/nc_id262437_pt529_U2.html?cdProductSelected=CLCM2010UZ1008&q=u2

Szczególnie interesuje mnie płyta czyli:

Pitch/Standing Intero

lub tylne trybuny w tym przypadku:

Secondo Settore Distinti Sud Est Numerato Intero
Secondo Settore Distinti Sud Ovest Numerato Intero

Tych biletów nie ma już w sprzedaży on-line ale być może jest opcja kupienia ich w normalnych punktach sprzedaży ??

Czy ktoś zechciałby ten fakt ustalić ? Jeśli bilety będą możliwe do kupna to wówczas być może poprosiłbym tę osobę o ich zakupienie i wysyłkę do mnie, oczywiście wszystko na mój koszt.

Pozdrowienia !
A w Turynie nie moze byc? Tu sa chyba jeszcze dostepne bilety po nizszych cenach:
http://www.bigliettieventi.info/biglietti-u2-torino-sabato-6-agosto-2010-stadio-olimpico.htm
Hej :-)

niestety odpada ponieważ koncert w Turynie jest 6 sierpnia a ja 10 jadę na ich koncert do Frankfurtu i 2 dni później do Hannoveru (chodzi mi o to że nie dostanę wcześniej urlopu) i stąd tak mnie pyli na ten Rzym...
Na koncert U2 w Rzymie nie ma i nie było opcji kupna biletów via Internet. Można zadzwonić na Call Center płacąc taryfę specjalną jak na numer satelitarny /892…/ lub znaleźć w miarę rozsądny punkt sprzedaży biletów i zadzwonić do nich. Niektóre sprzedają bilety „na telefon”. Radze się pospieszyć, kto pierwszy ten lepszy …i bliżej sceny.
Ale właśnie mi o to chodzi, zeby ktoś mieszkający w Italii sprawdził czy mo zna kupić w takim autoryzowanym punkcie bilety (tak jak np. eventim ma punkty w Polsce np. empiki) na stronie ticketone.it można znaleźć punkty sprzedaży w zależności od miasta
uwaga na podrobki i tak zwane 'dobre okazje'..
Nawet nie mieszkając we Włoszech możesz sam sprawdzić dostępność biletów. Wybierasz sobie jedno z miast włoskich, wpisujesz w wyszukiwarkę na stronie, o której pisałeś http://www.ticketone.it/searchPV.jsp nazwę miasta i wychodzą ci automatycznie wszystkie punkty sprzedaży w wybranym mieście. Prócz adresów masz też ich telefony i w rzadkich przypadkach adresy mailowe. Nie pozostaje jak samemu zadzwonić.
Rewelacja i dopieprzyć sobie mega rachunek za telefon dzwoniąc z Polski do Włoch i przy okazji liczyć na cud że mówią tam po angielsku a jeśli stwierdzą że tak to jak ta umiejętność wygląda w praktyce? Pomyślałeś chociaż nim to napisałeś ? Bo obstawiam że nic a nic....z drugiej strony, jeśli zamiast pomocy chcesz mi udzielać takich "inteligentnych" rad to po prostu się nie odzywaj...szkoda mojego i twojego czasu :-/

PS. wiecie co, dzięki za wszelką okazaną pomoc, nie ma to jak liczyć na rodaków, zawsze świetnie doradzą ale żeby spełnić faktyczną prośbę to już nie ma mowy

Jeśli jest tu jakiś moderator to może ten topic zamknąć lub usunąć

Pozdrowienia serdeczne
Słuchaj chłopie, że zejdę na Twój poziom. Jeśli szukasz porady to ją znajdziesz, są tu dobrzy ludzie, którzy w miarę możliwości Ci pomogą. Natomiast, jeśli szukasz jelenia, który za Ciebie będzie wydzwaniał i wydawał swoje „eury” na Twoje telefony to możesz mieć tu problem. Do dzwonienia z PL do IT możesz używać ot choćby Skype-a i wtedy Twój budżet może tak bardzo na tym nie ucierpi. A tak przy okazji nie obrażaj się na wszystkich, że z rozbiegu nie ganiają za Twoimi sprawami. Ogłady życzę.
Heyah..ma za 1.min tylko 0,59 zl do IT
franus..mozesz sobie wziac juz teraz na cale zycie jednego prawnika rodzinnego on ci bedzie wszytkie twe zlecenia zalatwial..jak to prawnik ..pewnie mowi w kilku jezykach..mozliwe, ze nie za darmo..ale jakos sie dogadacie ..po polsku
ja tam mam heyah co place 44 grosze za minute do wloch...
Pozdrawiam Cię Sette szczególnie serdecznie..
:D
No niech będzie… przy okazji przechodziłem koło sklepu muzycznego, wstąpiłem, zapytałem, wszak jak rodak tak grzecznie wymaga nie można mu przecież odmówić. Jednym słowem bilety są, teraz jak radzi Sette warto kropnąć się do unijnego prawnika niech fortunę na bilet przeleje. Na pocieszenie to ta fortuna zaoszczędzona na telefonowaniu:)
Diddlina a kiedy to Heyah staniala?..jeszcze poltora miecha temu mieli po 59 gr!
:)))
Witam
Mam do odsprzedania 1 bilet na koncert U2 w Rzymie 08.10.2010. Chętnych proszę o kontakt na adres: [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Nauka języka