szukam ludzi

Temat przeniesiony do archwium.
Czy duzo Polakow mieszka lub pracuje w miastach Treno, Bolzano i okolice?
wg statystyki cos ponad 1,5 tys
Ty to wszedzie sie potrafisz wkrecic.
Ja szukam ludzi, ktorzy tam mieszkaja.
Ty to wszedzie sie potrafisz wkrecic.
Ja szukam ludzi, ktorzy tam mieszkaja.
a co kuzwa tu robie?.wkrecilam sie i mieszkam..kuzwaaaaa..czy chcesz czy nie chcesz
chyba Fiolet to nie komisja kwalifikacyjna gdzie bedziesz zadac ujawnienia sie wszystkich Polakow/i wpisania na forum/ z tego regionu..zapytalas sie wiec odpowiedzialam..przykro mi, ze ja wiedzialam i odpowiedzialm a inni nie wiedzieli i ci nie odpowiedzieli
poza tym pisze sie TRENTO a nie Treno
Cytat: SettediNove
a co kuzwa tu robie?.wkrecilam sie i mieszkam..kuzwaaaaa..czy chcesz czy nie chcesz

Sette, a co ty taka nerwowa?? Zrozum, ze za Toba trudno nadazyc: raz Warszawa, raz Trento..
tylko Warszawa i tylko Trento..chciales powiedziec..per preciso:D..a co cludzi dowozic..ja ma torby do podawania..glowa mnie boli
wTrento jest jakis Zwiazek..Stowarzyszenie Polakow ..slyszlam..prasa pisala /bo ja sie nie udzielam tam/..robia sobie imprezy latem..plus wyzerka i tance..
literowka tam byla ..u gory...chcesz ludzi dowozic? to sie zareklamuj w tym Stowarzyszeniu :D
http://www.poloniaintrentino.it/set_frame_pl.htm
Od kwietnia ruszam z nowa trasa - Salzburg, Innsbruck Trento, Bolzano, Verona, Brescia, Mediolan.
To juz jest nie odwolalne. Paczki moge ci zabrac do Łodzi od kwitnia.
kwietnia - bo znowu mnie poprawisz
a wiedzialam...wiedzilam..dai numer telefonu..bede ci robic reklame...Z Warszawy nic nie wezmiesz do Trento?..jak masz trase z Polski?
Cytat: krzysksy
Od kwietnia ruszam z nowa trasa - Salzburg, Innsbruck Trento, Bolzano, Verona, Brescia, Mediolan.
To juz jest nie odwolalne. Paczki moge ci zabrac do Łodzi od kwitnia......nieodwołalne..nieodwołalne..nieodwołalne :D
Toruń, Włocławek, Łódź, Częstochowa, Katowice, Kraków, Bielsko-Biała.
Ale od kwietnia. Przesyłkę w Polsce zawsze można posłać pocztą.
Mój numer 5[tel].
5[tel]teraz dobrze.
Toruń, Włocławek, Łódź, Częstochowa, Katowice, Kraków, Bielsko-Biała.
Ale od kwietnia. Przesyłkę w Polsce zawsze można posłać pocztą.
Mój numer 5[tel].

A co z Piotrkowem Tryb. pomiędzy Łodzią a Częstochową ?
W zależności od tego co chcemy podać , poczta polska + oplata za dowóz przesyłki może się równać = nieopłacalność .
edytowany przez asijek: 11 lis 2010
To juz jest nie odwolalne. Paczki moge ci zabrac do Łodzi od kwitnia.

Szkoda że nie jedziesz nie co dalej Turyn. Ja pracuje z 11 Polakami a wiem ze jest nas tu więcej. Pozdrawiam
Piotrkow tez, ale nie bede wymienial wszystkich miast.
Wpisalem trase orientacyjnie i wszystkie miasta po drodze tez sie wliczaja.
[gg]
Ja tez szukam ludzi. a dokladniej polek mieszkajacych blisko lotniska Malpensa. 10 lat tutaj mieszkam i nie znam ani jednej polki ! To az wstyd ! A tak bym chciala na kawe sie spotkac , poklepac o wszystkim i o niczym w polskim jezyku. Dziewczyny odezwijcie sie ! Mowie dziewczyny , poniewaz jestem mezatka i raczej meskich przyjazni nie szukam .
Spotkanie Bożonarodzeniowe dla Polonii w Trentino Serdecznie zapraszaja
na Tradycyjną Wigilię
Program Jasełka
Święty Mikołaj z prezentami dla dorosłych i dzieci
Tradycyjne łamanie się opłatkiem i składanie życzeń
Polska kolacja wigilijna
zapraszamy do
Oratorium S. Pietro
Vicolo S. Maddalena, 24 w Trento 12 grudnia 2010
godz. 16.00
Info: tel. 0461/811492
Temat przeniesiony do archwium.