gadu gadu

Temat przeniesiony do archwium.
hej!! bardzo prosze o pomoc , gdzieś na forum był wpis na temat zainstalowania gadu gadu, gdzie instrukcje były po włosku. Niestety nie mogę tego znalezć :( Czy może ktoś wie gdzie mogę to znalezc. Bede bardzo wdzięczna za pomoc, pozdrawiam.
oj nie ma wiecej niczego sensownego...
no ja znalazła to samo, ale wiem ze było gdzieś wyjasnione krok po kroku po włosku! dzieki wielkie za pomoc. szukam dalej :)
oj ja dokladnie to wyslalam mojemu amorkowi i jakos udalo mu sie zainstalowac,po co tlumaczyc po wlosku>non capisco:)
Hejka. Macie teraz problem z polączeniem z GG czy mnie w kompie coś się porobilo? Zawiesil mi się i zglupialam, bo nie może mnie polączyć z GG.
Jest problem, niestety. U mnie też nie działa.
no mi wlasnie nie dziala moze to jakas awaria?
Cinquantatre przerzuc sie na inny komunikator to nie bedzie podobnych problemow
Oki przeskakuje na MSN messenger. Tam jeszcze nie mialam problemow i jest o niebo lepszy od GG. Jak ktoś chce, to moge przeslać.
A tenMSN działa też w Polsce?
Jasne. Jest w polskim języku. Wszystkim w Polse, którym poslalam są b. zadowoleni. W Polse jednak króluje GG. Jak chcesz, to ci poślę tylko podaj adres skrzynki. Zrewszta możesz sciągnąć z netu, ale wtedy sama instalujesz i nie masz z kim pogadać jak się nim poslugiwać. Jest podobny do GG tylko o wiele, wiele lepszy i nie jest zanieczyszczony przez jakieś robactwo.
witam, ja tez chcialabym, bo rowniez mam problemy z [email] dzieki :)
ok. Juz posylam.
dzieki :) bardzo :)
witam...., nie doszedl do mnie mail :(((, jesli mozesz, przeslij mi jeszcze raz, podaje rowniez drugi e-mail: [email]
dzieki, pozdr:)
Cinquantatre -wyślij mnie też - [email]
53 jak znajdziesz chwilkę to prześlij również do mnie.
[email]
www.msn.com stąd każdy moze sobie ten komunikator sciągnac
dziekuje :)), doszlo ;), pozdr
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia