do Lukara - propozycja...

Temat przeniesiony do archwium.
Lukar, poniewaz wprowadziles obowiazek rejestracji dla wypowiadajacych sie na forum, proponuje, zeby dodac tlumaczenia polecen w jezyku angielskim w formularzu rejestracyjnym. Jako, ze odwiedzaja to forum rowniez osoby nie znajace jez. polskiego wiem, ze napotykaja na trudnosci przy rejestracji.
Dzieki i pozdrawiam.
Popieram, juz kiedys zglaszalam podobny wniosek.:-)
Przylaczam sie. Razu pewnego musialam krok po kroku prowadzic takiego jednego delikwenta, bo nie mogl nic sam zrobic.
Znakomity pomysl!
Ja również jestem za, świetny pomysł dziewczyny :)
Absolutnie ZA, jak moim poprzednicy. Może uda się uniknąć jutrzejszego tłumaczenia rubryczek z formularza via Skype :)))
a ja mam prosbę do Lukara zeby wreszcie zrobił porządek i zaczał kasowac wulgaryzmy i szczucie tryskających jadem niektórych forumowiczów.Dziesiatki osób juz to postulowało(chodzi o wulgaryzmy np.na temacie"jaki rejon do przeprowadzki"i wiele innych)ale Lukar woli kasować niewinne i nikomu nie robiace krzywdy wpisy osób,których razi chamstwo a pozostawia te razace.Wiele osób juz podejrzewa,ze wiele takich wpisów to robota któregoś z moderatorów bo po obowiązkowym logowaniu sie fioletowa strona wieje nuda i flegmą.
Lukar.Dziękuję,nie tylko w swoim imieniu,wiesz za co.Mam tylko nadzieję,ze jak znów zaczną pisac wiadome osoby(teraz pod zmienionymi nickami ale ty i tak będziesz wiedział kto)to automatycznie zaczniesz likwidować ich wpisy.pozdrowienia,wszystkiego naj...w nowym 2007 Roku.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę