gdzie sie podzial slownik tematyczny???

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 43
poprzednia |
przepraszam bardzo, moze jestem slepa, ale gdzie sie podzial link do slownika tematycznego, znajdujacy sie zawsze po prawej stronie? jak tam teraz trafic>?
napisz do lukara bo chyba nikt nie wie dlaczego i gdzie zniknol:/
zniknięcie ,zniknąl ,zniknąc, przez ą
Co się czepiasz stokrotka, o słownik w końcu się dziewczyna pyta.:)
Cześć apropopo.
No oczywiscie, ta w swoim zywiole..juz sie nawet 53 poszla przewietrzyc a ta trwa na posterunku. A pozniej mowi, ze ktos jest trollem, pfff...
taaaa ,nie czepiam sie, sluze pomoca, moze sie czego w koncu dziewczyna nauczy na forum np .jak poprawnie napisac cos po polsku a nie po sląsku,cos o zyciu, regulach,religi np.o islamie he,he tam to od razu za samo posądzenie to kamieniują kobiety he,he,he,he,he,he,he....spadlam ze smiechu z fotela jak sobie to wyobrazilam.Cativa jestem? nieee,tak mi sie na zarty zbiera..kamienowanie forowiczek! dobre sobie! isalmisci szperajacy po forach i kamienujacy,wywlekajacy za wlosy z pubow,domow..i to jest prawdziwa twarz islamu he,he
/bąk/
bak ,rozumie paszcza?
cativa jestes ??? raczej CATTIVA ???
a co mialam sobie ekran opluc konsumowanymi biszkopcikami robiac durne pfff...lepiej zrobic /bąk/
a co mi tam literowki jak jem biszkopciki z dziecintwa ulubione,sam euforia!
dziecinstwa,mialo byc juz po biszkopcikach,teraz to sorki za literowki, jest ich tu milion.Chcialbym tą kase miec co tu jest literowek tak po 1 eu za literowke z internetu
SAMA euforia :))
TO NIE JEDZ JUZ TYCH BISZKOPCIKOW LEPIEJ bo nie dosc ze sie tyje od slodyczy to ty jeszcze przez nie bledy robisz ;)
chcesz biszkopcika w nagrode ?smialo nie krepuj sie, czestuj sie ,prosze cie bardzo
nie nie chce dziekuje bardzo juz zabki umylam i nie bedzie mi sie chcialo z luzka wstawac zeby je drugi raz umyc :)
a tam, chrzanic literowki,mam diete od 1 grudnia,juz ma 1kg,mniej biszkopciki jem po ciemku ,zeby jamnik nie widzial bo sie przykoleguje mi zje reszte co mam na jutro
mowisz o lózku,a co tam ja dzis wieczor juz 2 x zeby mylam i jeszcze raz machne,lubie je myc,mam fajna paste
:)) tak o lozku
ja tez ma fajna paste tylko ze wczoraj spadlam ze schodow i mam nozke chora wiec nie moge tak co chwile do lazienki biegac :(
wspolczuje,a propos bólu jest w poskich aptekach zel Traumon przeciwbólowy,rewelacja ,najlepiej dziala jak w lodowce go potrzymamy i takim zimnym posmarujemy,dziala po 2o min.juz jest poprawa.
polskich aptekach
Czy wy moje drogie bez wspomagania utrzymujecie się w takim rozkosznym stanie, czy jest coś na rzeczy? :))
ja mam jakis inny i tak sobie dziala :( pani w aptece mi go dala ale jutro powiem mamie zeby spytala o ten traumon i sprobujemy
teraz ide lulu pa
rany, ale mnie rozwalasz...zaczynam sie bardzizej smiac z Twoich komentarzy niz z komedii Benigniego:D
Ale mam dla Ciebie niespodzianke...se se se:]
nie rozumiem ....
Genio,my jestesmy normalme kobiety,te co w najtach robia to juz poszly do roboty..i jest luzik na forum
oj stokrotka stokrotka :)
:)
Wracajac do slownika tematycznego, to na niemieckim tez sie gdzies zapodzial...
Martunia jescze jest dobra masc dla sportowcow na urazy sportowe i zasze warto miec masc z arniki,rewelacja, arnika ziolo babci,medycyna ludowa sie klania.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 43
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia