fajna stronka

Temat przeniesiony do archwium.
bardo fajna stronka tylko szkoda ze do konca nie jest gotowa. ja tu zagladam od kilku miesięcy (bo jest tu suuuper:) ja ucze sie włoskiego sama od kilku miesiecy. Z gramatyka idzie mi troszke gorzej :( ale w sumie jest spoko:):):) tak w ogole to pisze to dlatego ze sie troche nudze:D i nie mam co robic. Chcialam napisac tez ze fajni ludzie tu są ( to zaden podliz
:D:D:D:D) i jest spoko. Ta strona duzo mi pomogla. Fajne linki podajecie. Szczegolnie fajny jest ten do nauki slowek (obrazkowo!!!) no ja chyba koncze:)
un baci :*
witaj ,podaj mi adres tej stronki do nauki słówek .
uczysz się sama włoskiego i jak Ci idzie?bo ja się przymierzam
http://www.pdictionary.com/italian/
PS: fajnie tez miec kogos kto zna wloski i od czasu do czasu nam cos wytlumaczy:) i rozwieje nasze watpliwosci:)
PS: zapomnialam dodac ze duzo slucham radia wloskiego bo trudno sie nauczyc jezyka nie sluchajac go:):):)
Miło mi słyszeć takie słowa,bo to mi dodaje otuchy do nauki.Ja za bardzo nie wiem od czego zaczynać ,bo im więcej o tym myślę to czuję się bardziej zagubiona.Ja jeżdżę do Włoch i mieszkam u Włochów ,bo mam tam mamę ,no i jestem zmuszona jakoś tam rozmawiać.Oni raczej proszą,żeby mówić tylko po włosku i po 2 tygodniach pobytu powiem już to co chcę ,ale wiesz ,to jest wszystko na zasadzie Kali chcieć i być.Także podziwiam ich cierpliwość.Ale jak służysz jakąś radą co do nauki języka to bardzo proszę.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

Zostaw uwagę