szukam tłumacza przysięgłego jęz. włoskiego

Temat przeniesiony do archwium.
Kuzynka bardzo prosiła mnie, abym znalazła dla niej tłumacza przysięgłego jęz. włoskiego. Może macie informacje gdzie tu w okolicach Szczecina może takiego znaleźć. Pomóżcie proszę!
Tłumacz języka włoskiego jest na pewno w Świnoujściu bo moja koleżanka ostatnio tłumaczyła tam akt urodzenia swojej córki.Nie mam dokładnego adresu ale w książce tel.na pewno znajdziesz.Pozdrawiam
Chyba moge ci pomoc ....bo ostatnio też szukalam pilnie ,ale ponieważ w mojej okolicy (male miasteczko) nie moglam znaleśc ,wyszukalam w internecie tlumacza przysięglego w Katowicach,ktory robi tlumaczenia nawet przez internet.Zadzwoniłam,zapytaląm czy jest taka możliwość kobieta powiedziala mi żeby m-eilem przesląć tekst zobaczy ile bedzie mnie to kosztować i wtedy napisze mi ile mam zapłacić(przekazem na jej adres).Tak więc zrobiląm i po 2 dniach mialąm już pisemko odeslane E-meilem. Polecam i pozdrawiam .

http://www.annamatuszek.com/
aha....nie dopisałam,że za jeden dokument (jedna strona,drobnego druku) kazała mi przesłac 30 zł.
Bardzo dziękuję za informacje. Słyszałam, że jest też jakiś tłumacz przysięgły jęz. włoskiego w Szczecinie.
Ale ten kontakt internetowy z tłumaczem to świetna sprawa.
Temat przeniesiony do archwium.