wlasnie przed chwila wrocilam z zakupw z wenecji ( gdzie turystow jest cala masa, we wszystkie pory roku) z mama mojego chlopaka Italiano..ona sama pod koniec stwierdzila, ze mase m€zczyzn na mnie spogladala i obracala sie, poczawszy od malolatw przez mlodych mezczyzn i starszych eleganckich panow i dodala w zartach, ze jej synek bedzie musial na mnie uwazac heheh!!!
Ale czym sie tu przejmowac, ze ktos sie spojzy???dla mnie jako dla kobiety to forma komplementu, czyz nie jest milo? Przeciez wiadomom, ze kazdy mezczyzna zwraca uwage na estetyke na piekno, to najbardziej normalne w swiecie, to znaczy ze jest normalny!!w sumie to kazdy czlowiek uwrazliwiony jest na ESTETYKE.
I nie ma reguly czy to duze miasto, czy wioska piekno zawsze zostanie dostrzezone...
a z tym lubowaniem sie wlochow w blondynkach to sie musze jednak zgodzic...niby jest ich we Wloszech coraz wiecej, ale jednak cos w tym jest- wiem z doswiadczenia, bo sama jestem blondynka o niebieskich oczach.
Wiec forli nie przejmuj sie i jedz i ciesz sie Italia , pozdrawiam Cie serdecznie:)))