muzyka

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos kojarzy piosenke w ktorej refrenie jest - "... canto mare....respirare..." nieznam tytułu ani wykonawcy wiec prosze o pomoc kto wie niech pisze oto moje [gg] czekam z niecierpliwoscia:)
Czesc. A ja mam takie pytanie... czy ktos z Was zna moze tytul i wykonawce piosenki ktora leci w tle reklamy CitroenaC3? (parlo di te... parlo perche...)
I jeszcze jedno, wiecie moze co leci w tle reklamy Zuppa Ortolana? (taka nastrojowa piosenka, nawet powiedzialabym ze za ladna dla zwyklej zupy:), spiewana glosem podobnym do Macy Gray, a moze to nawet ona (...thats what i feel (...) cause i love you...)
Z gory dzieki za odpowiedz:)
czesc kalula, ja ja kojarze ale niesty tylko kojarze, bo tytul "wylecial mi zglowy". Piosenka w oryginale byla spiewana przez Renato Zero to wiem, pozniej scowerowaly ja te 2 dziewczyny ktore nazywaja sie "2 black" "waves of lux"... cos takiego. Podejrzewam ze szukalas tekstu wiec ci go tu wklejam:)
Navighiamo già da un po',
bene o male non lo so,

stella guida gli occhi tuoi,

un amore grande noi

peschiamo nella fantasia

pietre verdi di Bahia?

Al timone la follia

e ci ritroviamo

in alto mare

in alto mare

per poi lasciarsi andare

sull'onda che ti butta giuù

e poi ti scaglia verso il blu

e respirare

in alto mare

come due uccelli da ammazzare

piuttosto che tornare giù

per dirsi non si vola più uh.

Navigando lo so già,

che la terra spunterà,

è normale sia così,

perchè noi viviamo qui,

tra i rumori di una via,

tranquillanti in farmacia

figli dell'ideologia

e non possiamo starci

in alto mare

in alto mare

per poi lasciarsi andare

sull'onda che ti butta giù

e poi ti scaglia verso il blu

e respirare

in alto mare

per dirsi non si vola più

e respirare

in alto mare

per dirsi non si vola più uh.
WoW dziekuje Ci Johny bardzo!! moze dzieki tobie uda mi sie ja sciągnąc :) bo bardzo za tą piosenka tesknie niewychodzi mi zgłowy niemoge o niej zapomniec od pięciu miesięcy albo dłuzej...
a jaki jest tytuł tej piosenki??
jakby tytuł wpadł Ci jeszcze przypadkiem do głowy to daj znac bo niewiem czy poradze sobie z jej sciagnieciem ale dziekuje Ci za to co mi juz przekazałes buzka dla ciebie
Piosenka, o ktora Ci chodzi to "And I love her" The Beatles spiewana w tym przypadku przez Dinah Washington...
Ok, bardzo dziekuje!
A znasz moze jakas Angele ktora spiewa po wlosku? Pytam bo wczoraj rano slyszalam (tak troche przez sen jeszcze) bardzo ladna piosenke i wydaje mi sie ze jako wykonawce podali Angela MAL... cos tam
Temat przeniesiony do archwium.