darmowe sms do włoch

Temat przeniesiony do archwium.
witam wszystkich, czy ktoś zna stronki, z których można wysyłać darmowe sms-y na włoskie komórki???
musisz sie zalogowac na stronie idei tam mozna wysylac 30 smsow miesiecznie ;) ciao! ciao! pozdrwaniam
nie wiem jak z ta idea ale juz pojawil sie taki temat raczej ja go napisalam i sprawdzilam wszystkie mozliwosci ale niestety sie nie da jesli ktos zna na 100%pewna bramke niech poda link albo zeby wyslac z olski albo z wloch do wloch
ja wysyłam z idei ;-)
Na numery Vodafone mozesz wysylac ze strony www.190.it (strona Vodafone), ale musisz byc zalogowana. Jesli nie masz wloskiego numeru (Vodafone), to mozesz poprosic znajomego Wlocha o uzycie jego numeru do zalogowania sie.;) A wtedy bedziesz mogla wysylac 100 smsow dziennie.
Pozdrawiam.
czesc iza nie odzywam sie bo nie mam nic na karcie bo jej nie kupuje bo mi jest nie potrzebna u nas wszystko o.k po staremu tylko tyle ze tomek zmienil prace pytasz o anglikow sa wstretni albo i jeszcze gorsi pozdrawiamy jak ci dojdzie ten sms to pusc mi sygnal bo nie wiem czy z tej strony da sie wysylac do wloch dawaj na internet kiedys to pogadamy
tak
szukam strony darmowych sms do wloch moze mi pomorzecie znalesc taka strone czekam na odpowiedz
jesli macie tel w idei na abonament to po zalogowaniu na stronie mozna wysylac miesiecznie po 100 smsow oczywiscie 400 kilka znakow na caly swiat za darmo. Probowalam zalogowac sie na popa ale niestety tam idzie tylko do ide. Pa
jesli jestes zarejestrowana w orangu z ich numerem to mozesz wysylac gdzie chcesz... do wloch tez...
W orange z nieplatnej bramki multi box masz 30 sms na miesiąc,pod warunkiem,ze masz w tej sieci telefon.Ja mam na abonament i nie wiem,czy majac na karte tez mozna.
plisss podajcie mi stronke z ktorej moge wyslac eski do wloch!to bardzo wazne moj nr gg to 2328262! z gory DZIEKUJE!!! plisss
czesc przyjacielu sorki ale nie mamy nic na koncie i puszczam przez internet nasza elin rosnie juz grucha jest super mama czuej sie ok macie tam domowy numer jak tak to wyslij mi to zadzwonie gdzie swieta spedzacie pozdrow rodzinke cala pa
Tutaj juz odpowiadalam o tym, ale napisze jeszcze raz:

http://darmowe-sms.cba.pl/

Darmowe SMS do kazdej sieci w Polsce i za graanice:)

pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa