sms do włoch

Temat przeniesiony do archwium.
czy moze ktoś zna dobrą bramkę smsową abym mogła wysyłac smski z internetu do włoch???
jeśli masz siec "idea", to jesli zalogujesz się na ich oficjalnej stronie, to mozesz wykorzystac limit 30 smsów na miesiąc (dochodzą też do Włoch).
tak ale czy jest mozliwosc wyslania sms na wloski numer z internetu
ze strony idea (teraz juz orange) tak.
Zazwyczaj dochodza, ale niestety czasem nie...
no to ja w takim razie nie rozumiem jestem tam zarejestrowana ale po wpisaniu wloskiego numeru pojawia mi sie ze nie mozna tego wyslac to oze powiesz mi jakies wskazowki
z dawnej IDEI, a obecnego ORANGE mozna wysylac sms zagranice, ale jezeli zarejestrujesz sie na nr telefonu w idei, a nie jako uzytkownik bez nr. Tylko z takiego konta mozna wysylac sms poza idee i zagranice rowniez. Na konto zwykle mozna wysylac tylko do sieci Idea
Gingerka, mam pytanie: a do jakiej wloskiej sieci najczesciej wysylasz smsy?
Dee
nr zaczyna sie /oczywiscie po +39/ na 380, ale zapomnialam jaka siec. jak chcesz to sprawdze gdzies
To bedzie dawna siec BLU, obecnie przejeta przez WIND. W takim razie nic z tego, bo rade to ja mam tylko dla osob wysylajacych smsy na Vodafone (dawny OMNITEL).:)

Pozdrawiam,
Dee
Dee?? a +39 328 to jaka siec bo tez probuje wysłąc smska z orange ale nic z tego
To tez WIND... Ja z Orange/Idei nigdy nie wysylalam (choc mam abonament), wiec sie nie wypowiadam.:)
oki ale dzieki za informacje to pozostaja mi smsy z telefonu heheh.Pozdrowki :)
ja juz wiem. Wysylam do sieci BLU z konta IDEI, ale zalozonego na nr telefonu w idei i dochodza natychmiast
Dee siec vodafone
Gingerka, jesli chodzi o Vodafone, to nie ma problemu. Popros osobe, ktora ma numer Vodafone o "pozwolenie" wykorzyastania go, zarejestruj sie na stronie www.190.it i mozesz wysylac 100 smsow dziennie na numery Vodafone. Jesli ta osoba jest juz zarejestrowana, to niech Ci po prostu poda haslo i juz.:)

Pozdrawiam,
Dee
Dee pomylka ta siec to tim sorrki ze sama nie wiedzialam i napisalam bez zapytania
Tutaj juz odpowiadalam o tym, ale napisze jeszcze raz:

http://darmowe-sms.cba.pl/

Darmowe SMS do kazdej sieci w Polsce i za graanice:)

pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Ogłoszenia

»

Pomoc językowa