Włoskie mp3 - poszukuję, dam, wymienię

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 59
poprzednia |
Ciao, mam dosyć dużo włoskich mp3. Sama poszukuję paru tytułów m.in: mp3 Zeropositivo "Agosto", Paolo Vallesi "La fionda", Raf "Superstiti" Płyty: Negrita "L'uomo sogna di volare", Gianluca Grignani" il re del niente", nek "una parte di me", Biagio Antonacci "Convivendo parte 1" i parte 2.
Jak ktoś coś ma lub chce to piszcie: [email]

Oto przykładowy spis jakie mam płyty, poza tym są jeszcze pojedyncze mp3

- Eros Ramazzotti: “Musica e”, "Nuovi Eroi”, "In Ogni senso", "Dove c'e' musica", "Eros", "Tutte storie", "Live", "Stilelibero", "9".
- Andrea Bocelli: "Romanza", "Cieli di Toscana", "Andrea".
- Marco Bocchino "Balanga Italiana"
- Nek "Le cose da difendere"
- Toto Cotugno "The Best"
- Tiziano Ferro "Rosso Relativo", “111”
- Laura Pausini "From the inside", "Resta in ascolto", "Tra te e il mare"
- Adriano Celentano "C'e' sempre un motivo", "Le volte che Celentano E'stato i "
- Jovanotti "Lorenzo 199[tel]Raccolta"
- Bella Vita Italia - 2cd
- Festival di Sanremo 2004, 2005
- Paolo Meneguzzi - Lei e, Favola
- Max Pezzali "In mondo insieme a te"
- Omar Pedrini "Vidomar"
- Simone "Giorni"
- Antonello Venditti "Gli Anni 70"
- Francesco Renga “Camere con vista”
- Vasco Rossi “Buoni o cattivi”
- Le Vibrazioni “Le vibrazioni II”
- Cesare Cremonini “Maggese”
- Alexia “Da Grande”
- Jovanotti “Buon Sangue”
- Dolcenera “Un mondo Perfetto”
ja tez mam ale plytki z pojedynczymi piosenkami tzn skladanki;-)z plyt to tylko mam cala vasco rossi//a jaki piosenki bys chciala?
Mnie interesuje m.in to: mp3 Zeropositivo "Agosto", Paolo Vallesi "La fionda", Raf "Superstiti" Płyty: Negrita "L'uomo sogna di volare", Gianluca Grignani" il re del niente", nek "una parte di me", Biagio Antonacci "Convivendo parte 1" i parte 2.
Chyba że masz coś fajnego? Ja oprócz tych płyt to tez mam dużo pojedynczych piosenek. Jak coś to napisz: [email]
Pozdrawiam!
Proszę jeśli możesz prześlij mi włoskie mp3 bardzo chciałabym posłuchać mój adres e-mail to [email] z góry dziękuję
czesc mam kilka włoskich piosenek, ja poszukuje piosenek Paolo Meneguzziego jeśli masz jakieś to daj znać. to mój nr [gg]
Może tutaj znajdziesz tego wykonawce...

http://www.tempoesia1.hpgvip.ig.com.br/midi/italia/menu/menu1.htm
jakbys mogla mi przeslac album neka le cose de diffendereostatnio uslyszalam jedna z jego piosenek i bardzo mi sie spodobal
niestety nie mam nic z tego co sluchasz jesli bys chciala laure pausini to moge przeslac
oto moj [email]
z gory dziekuje
mam vasco rossi- gdyby ktos chcial..zdaje sie, ze z 5 jego CD wiec nie bede wymieniala kolejno utworow :)
dziewczyny macie Albano i Romina POWER??? [email]
Jesli ktos ma piosenki Erosa lub Neka-ale te mniej sentymentalne ...:)bede bardzo wdzieczna za przeslanie mi nawet kilku-bardzo chcialabym posluchac czegos wloskiego, niestety nie mam czym sobie sciągać tych utworów z internetu :(((....Z gory bardzo dziekuję....
KTO MI POMOZE W ODNALEZIENIU PIOSENKI???JEST SPIEWANA PRZEZ BOLIWIJCZYKA NAJPRAWDOPODOBNIEJ PO HISZPANSKU SLOWA SA ; AMORE SPIENE, AMORE SPANSA - JAKI WYKONAWCA MOZE JA SPIEWAC??? BARDZO MI NA TYM ZALEZY---POMOZCIE PROSZE [email]
witam byłbym wdzięczny za jakiekolwiek włoskie mp3 ktore sa teraz "na topie" w Itali z góry wielkie dzięki

[email]
jak mozna,to prosze chociaz o jedna na topie [email]
czy ktos moze mi przeslac piosenke Laury Pausini Due innamorati come noi" ("Dwoje zakochanych tak jak my")
z gory serdecznie dziekuje...to dla mnie [email]
ma lub zna ktos tlumaczenie piosenki....laury pausini&raf mi rubi lanima
ponawiam prosbe o piosenke
JA TAKŻE BYM PROSIŁA........
naprawde nikt nie ma tej piosenki....Laury Pausini Due innamorati come noi" ("Dwoje zakochanych tak jak my")
chyba nikt nie ma...:((
A masz moze Vasco "ciao" i taka jedna co spiewa "sei triste come mai, ami solo lui..." itd jak tak bede wdzieczna moj mail [email]
Jęzeli jeszcze aktualne to też poproszę. Z góry dzięki!!!!!!!! Hej.rnPostaram się poszukać tego co szukasz Ty i prześlę.
To mój e - mail:
[email]
jeśli to możliwe, proszę o piosenki
ladysherlockian.małpa.o2.pl
potrzebne mi są piosenki EROSA RAMAZZOTTI. Czy ktoś może je przesłać na [email] PROSZĘ...
patatina - sprawdź pocztę :)
Cześć ja jeśli mogę prośić to Tiziano Ferro pozdrowionka [email]
Bardzo też bym prosił o przesłanie piosenek po włosku na e-mail [email] gdyż są one mi pilnie potrzebne na lekcje jezyka włoskiego. Cześć!!!!
masz piosenke ce sempre un motivo
i co masz ja
Paolo Meneguzzi - Lei e, Favola
- Max Pezzali "In mondo insieme a te"
- Omar Pedrini "Vidomar"
- Simone "Giorni"
ja bym gorąco o to poprosiła:)
proszę na [email]
z góry wielkiem dzięki:)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 59
poprzednia |