Poczta

Temat przeniesiony do archwium.
Czy tylko ja dzisiaj nie mogę wysłać e-maili? Nie znam sie na tym a mam do wysłania 2 ważne maile.
I jak jest z tą poczta? Bo u mnie nadal to samo, nic mie wysyła.
Kto jeszcze ma trudności z wysłaniem maila?
hej to zalezy od portalu, z którego wysyłasz. A moze wysyłasz przez outlooka? Nie podajesz żadnych informacji, więc nikt nie odpowiada, bo nie wiadomo jak Ci pomoc
Jesli chodzi o komputer to ciemna masa ze mnie.Ja wysyłam przez wirtualna polska
A i wyskakuje mi że jest jakiś bład. Ja to mam pecha!!!!!!!!!!
Juz nie mam sił do tego komputera!!!!! Chyba juz dzisiaj nic nie wyślę.
Ludzie kto wysyła maile z Wirtualnej polski też macie problemy z tym.Pilne!
pewnie Cie zmartwię, ale ja ze swojej skrzynki na wp wlasnie wyslalam maila z powodzeniem. Nie wiem czemu masz problemy. Czasem jest tak, ze chwilowo jest serwer zajęty. pozdrawiam
No to mnie ZMARTWIŁAŚ!!!!!!!!!!!!! Ja już czekam pól dnia!!!!!!!!!!!!!!! A dzisiaj miałam wysłać. Ja to mam pecha!!!!!!!!!!
ja ten mail wyslalam na swoja skrzynke na tlen i doszedl taze test wp wypadl pomyslnie
Moge Ci tylko poradzic, zebys raz dwa zalozyla sobie skrzynke mailowa na innym portalu np o2 i wyslala maile stamtad
np tu: http://profil.o2.pl/rejestracja.php
Chętnie bym tak zrobiła tylko jak?? Tą stara nie zakładałam ja. I jeszcze dowiedziałaś się że nie można do mnie też wysłać.
zobacz link, ktory Ci wyslalam i to naprawde proste sie zarejestrowac. Napisane jest nawet, ze to zajmuje ok 3 min. Sprobuj co ci szkodzi. Niemowilam, ze do Ciebie nie mozna wyslac, bo nie wiem tego. Mowilam, ze wyslalam do siebie na inna skrzynke z wp i ze doszlo do mnie wiec poczta wp dziala poprawnie.
Dzieki! Sprobuje. Ale nie to chodziło o kogoś innego z tym wysyłaniem.
Jak bedziesz miala problem to pytaj smialo, sprobuje pomoc
pa
moze masz GG to bym mogla Ci bezposrednio cos powiedziec w razie co. Jak masz to podaj. Jestem na GG teraz
No powiedz jak Ci idzie bo ja tu czuwam, a Ciebie wchłonął ten "tlen" czy co ? :)))
Ha ha ha Dobre! Nie nie wchłoną tylko już miałam próbować a tu wpada moja siostra a to jeje kompu. i zabroniła mi co kolwiek ruszć i jeszcze dodała ze tomoja wina ze nie mozna nic wysłać przez włączenie i szybkie wyłaczenie. NIEZŁA CO?! A więc dzisiaj juz mam pozamiatane! A Tobie serdecznie dziekuje Za pomoc!
A i jeszcze jedna rada na to muszę sobie kupić kompu.
swoja drogą wyłączanie kompa " z kopyta" nie jest najlepszym pomysłem. jesli tak robisz to ma troche racji.
Chodzio to ze niby ja właczyłam i po pięciu minutach wylaczyłam ale nie tak odrazu tak jak to pisze w ksiażce. A ona mówi ze trzeba zostawić na min.15 min i dopiero wyłaczyć.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa