kto chce piosenki laury pausini???

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 167
poprzednia |
kto chce piosnki laury pausini??
Bardzo chętnie
hej mozesz mi na emaila wysłac [email] dzieki serdeczne pozdrawiam
Florentina-dziekuje Ci bardzo za Tiziano Ferro-ale jesli moglabym jeszcze prosic o Laurę-bylabym rowniez wdzięczna....Moj adres: [email] gory dziekuje i pozdrawiam... :)
Ja bym bardzo prosiła z gory wielkie dzieki moj adres [email]
ja też bym bardzo prosiła --> [email]
ja tez bardzo prosze podeslac na adres [email]
ja też bym prosiła o piosenki laury [email]
postaram sie wysłać wszystkim piosenki ;) buzka
uwielbiam laure pausini jesli mozesz wyslac to prosze na adres katarina30.tlen.pl
Ja też bym chciała!! Bardzo proszę!!;*
[email]
wysłałam juz wszystkim jesli do kogos nie doszło to się zgłaszajcie ;)
czy ja też się jeszcze załapię na piosenki??
z góry wielkie dzięki.
[email]
Witam:) Ja bardzo bym prosila o piosenki Laury Pausini. Inne wlosie tez bardzo mile widziane:) Bardzo poszukiwana "calma e sangue freddo" "semplicemente"....z gory dziekuje i pozdrawiam to moj email [email]
Hej,witam milutko! Mam nadzieje, ze jeszcze wysylasz, bardzo prosze o Laure. Jesli masz inne ladne wloskie to tez jestem chetna:) moze bede sie mogla odwdzieczyc, mam sporo francuskich:) Z gory dziekuje i pozdrawiam bardzo serdecznie. Moj mail to: [email]
przylaczam sie do prosby: [email]
mam nadzieje że do wszystkich doszło ;))
florentina, jakby to nie był problem, to ja równiez bym prosiła [email]
czy ja moge sie tez przylaczyc ? ;), z gory dziekuje :* pozdrawiam Malgosia ps. moj mail : [email]
wy tez lubicie laure?fajnie!!jesli moge sie dolaczyc do ogonka to moj [email] pozdrawiam
ja też poproszę. [email]
Prosze przyslijcie mi jakies utwory włoskie np. B.Antonacci , Laura Pausini , na mój email [email]
jakbyś mogła podeślij mi też piosenki [email]
proszę bardzo :))
jeszcze ja jesli mozna, mój email [email]
jeśli mozmna to bardzo proszeee...

[email]
prosiła bym bardzo o piosenki laury pausini a w szczególnosci one more time i wogóle z filmu message in bottle inne oczywiscie tez była bym wdzięczna [email]
prosze bardzo jej pioseni np one more time miałam tylko ze mi je wirus zezarł prosze bede wdzięczna uwielbiam jej piosenki pa mój mail [email]
FLORENTINKO :) Jeśli możesz mi podesłać pisenki Laury Pausini i Tiziana F. to będę Ci baaardzo wdzięczna:)

[email]

saluti:)
Ja też proszę o przesłanie , jeśli jeszcze można :) [email]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 167
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę