tytul piosenki - moze ktos wie ? ;)

Temat przeniesiony do archwium.
czesc, na poczatku z gory przepraszam za brak znajomosci nawet podstaw wloskiego :P ale ostatnio slyszalam piosenke w radiu i wylapalam jedynie ze wokalistka spiewa chyba : "es ta grande sensation" czy cos w tym rodzaju :P i niestety nie wiem gdzie moglabym ja w necie szukac, stad moja prosba czy orientuje sie ktos moze jaki to tylul tej piosenki ?

pozdrawiam Malgosia
Z tego, co piszesz (a piszesz niewiele;)) wynika, ze jest to piosenka po hiszpansku, wiec moze lepiej zapytac na forum hiszpanskim. Z tym, ze szczerze mowiac ciezko bedzie znalezc piosenke jedynie na podstawie slow "esta grande sensaciòn", pewnie ten zwrot znajdzie sie w co trzeciej hiszpanskojezycznej piosence... W kazdym razie powodzenia!

Pozdrawiam,
Dee
A ja mam taką małą prosbe..czy ma ktos moze piosenki z festiwalu w San Remo chyba z 2003 roku (m.in piosenka Giorgii-prześliczna ballada..., reszty niestety nie pamietam..:(
Moj adres to: [email] gory dziekuje!!!!!!!!
Giorgii-nie wiem czy dobrze pamietam ale tytuł tej piosenki to "Goccie di memoria"....
Patrizia, z tego, co mi wiadomo, "Gocce di memoria" nie brala udzialu w festiwalu w San Remo (to piosenka z filmu "La finestra di fronte"), piosenki Giorgii z San Remo to "E poi" (1994, San Remo Giovani), "Come saprei" (1995), "Strano il mio destino" (1996) i "Di Sole e D'Azzurro" (2001).

Pozdrawiam,
Dee
Dee-widocznie musialo mi sie cos pomylic... :)Ale dzieki za sprostowanie;) Mimo wszystko jesli ktos mialby tą piosenkę Giorgii i jej inne na mp3 to bylabym bardzo wdzięczna....
A znacie moze tytul piosenki co jest w reklamie chyba knorra( robi pizze:P).Bylabym bardzo wdziecna za odpowiedz;]
tytul piosenki "Come"
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia