pogoda

Temat przeniesiony do archwium.
jaka jest pogoda na południu Włoch od stycznia do marca
szczerze jak dla mnie to okropna
jest moze teoretycznie cieplej bo nawet do 12 stopni (ale tez potrafi na sycyli - agrigento spasc do 0 stopni) ale jest straszliwie wilgotno w zwiazku z tym temperatura odczuwalna jest duzo nizsza.
dzieki dobrze wiedziec
idzie zima..w Polsce niedługo czekają nas nawet przymrozki. Ciepłe dni już nie wrócą.Pierwszy śnieg może spaść w tym roku już w październiku, albo na początku listopada. I wszystko wskazuje na to, że zima przyjdzie bardzo szybko. Tym bardziej, że już teraz będą przymrozki, a przecież wciąż mamy kalendarzowe lato..jeszcze tydzien..
Dobra wiadomosc. Z tego co widac, chyba musze wcisnac do walizki ciepla kurtke. Jade za kilka dni do Polski, a tu zimno. A tak chcialoby sie zobaczyc zlota polska jesien...
dzwonilam wczoraj do kraju...zimnooooo.. wszyscy smigaja w cieplych kurtkach...brrrr i co ja teraz zrobie biedny zuczek....czeka mnie szok termiczny...nie cierpie zimnaaaaaa i 'grubych' ciuchow
Fakt... straasznie zimno dziś w Polsce... U mnie 12 stopni... I podobno dziś(?) miał spaść śnieg w górach...
Nie martw sie. Ja zabieram ciepla kurtke, wiec wroci cieplo. Jesli jej nie zabiore, bedzie zimno na bank.
Jak tak dalej pojdzie, to ciepla kurtke wloze jeszcze we Wloszech.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia