koncert, spotkanie na UJ...

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, dostałam dzisiaj w szkole ulotkę "Pociąg pamięci. Młodzież w poszukiwaniu Europy" (Treno della memoria. Giovani in cerca d'Europa.) Jest to jakiś program imprez kulturalnych chyba, chciałam coś więcej przeczytać w necie, ale znalazłam tylko wzmianke sprzed roku o tym, że Kraków robił jakieś dni promocji i przyjechała tu młodzież z zagranicy...W tym roku chyba wygląda to podobnie, nie wiem czy ulotka jest tylko reklamą, czy biletem wstępu? nie ma nic o kosztach planowanego programu...może ktoś będzie coś więcej wiedział i zechce sie podzielić .... :)

Tymczasem podaje co i jak, może ktoś skorzysta, mnie bardzo ucieszyło to, co przeczytałam,chyba sie wybiore, tylko wczesniej zadzwonie(jesli nikt nie wie) zeby zapytac jak to jest z wejsciem...A więc:

28 stycznia godz 21:30 - KLUB ROTUNDA w Krakowie
Koncert zespołów Orchestra di Ritmi Moderni, Arturo Piazza e Caparezza :)
*ciekawe jak to jest z biletami? na stronie Rotundy(www.rotunda.pl) niestety ani słowa o tym wydarzeniu...

29 stycznia 19:30 Auditorium Maximum(UJ) - zebranie oraz spotkanie z włoską młodzieżą * tu pewnie wstęp free...?

Tego samego dnia, o 22:00 w Rotundzie będą jeszcze koncerty Miriam, Harry'ego Lomana i Aria Corte.

Prosze o jakiekolwiek informacje, dzisiaj już 26... może uda się spotkać kogoś z tej stronki hehe, pozdrawiam serdecznie :)
jesli jestes zainteresowana to napisz na moj [gg] postaram ci sie wszystko objasnic
nikt sie nie wybiera ? :)