nie jestem z Sycylii ale dosyc czesto tam bywam..w palermo saluti
[konto usunięte]
05 lut 2006
Palermo nie jest na Sycylii;)
[konto usunięte]
05 lut 2006
Oczywiście,że jest!!!
Ktoś tu się chyba nie zna na geografii ;) ;) ;)
[konto usunięte]
05 lut 2006
O boshe...sama sie nie znasz na geografii.zobacze se na mape.DLA NIE WIEDZACYCH! PALERMO JEST NA POLNOCY WLOCH,heh...
agatkaf
05 lut 2006
jestes swietna...tym tekstem przebilas wszystkie swoje poprzednie bella!
[konto usunięte]
05 lut 2006
Obserwuje to forum od 2 mies,mysle ;ze "bella ragazza"to jakas kretynka
[konto usunięte]
05 lut 2006
o dio ludzie!!!
kazdy robi bledy w tlumaceniach ale zeby nie wiedziec gdzie lezy palermo to juz lekka przesada ide bo az mnie mdli
[konto usunięte]
05 lut 2006
ta laske trzeba po prostu ignorowac..posmiwisko tylko z siebie robi i za wszelka cene chce zwrocic na siebie uwage..ale glupimi tekstami daleko nie zajedzie:))
agatkaf
05 lut 2006
nie! mysle ze raczej bella ragazza probuje z nas zrobic kretynow...
[konto usunięte]
05 lut 2006
uwazaj co mowisz...bo zaraz zjade cie od gory do dolu.gosia boshe co to za imie
agatkaf
05 lut 2006
boshe bella...za kazdym razem doprowadzasz mnie do ataku smiechu...nic na to nie poradze.......owinelas sobie wszystkich wokol palca
[konto usunięte]
05 lut 2006
wiesz dobra rada dla ciebie.najpierw wybierz sie na strone"szlifuj swoja ORTOGRAFIE"a potem tutaj
*pośmiewisko
i kto robi z siebie pośmiewisko teraz?bo chyba nie ja :P
[konto usunięte]
05 lut 2006
Bella mozesz mnie zjechac jak chcesz,ale ja tez potrafie,po prestu jak kto szuka h*** do d**y to zawsze znajdzie i ja ci moge pare poslac! i to gratis.
ojjj radze ci ze mną nie zaczynać
taka dobra rada:)
[konto usunięte]
05 lut 2006
najlepszym rozwiazaniem byloby pogadac z lukarem i po prostu zablokowac ci dostep na stronke bo nie dosc ze piszesz zawsze same cazzate!!! to jeszcze wprowadzasz tych ktorzy chca nauczyc sie wloskiego w blad!!wstydz sie dziewczyno i uwazaj bo mozesz tutaj za dlugo nie pobyc!
[konto usunięte]
05 lut 2006
oj dziewczyno jakas ty glupia jest,hehe...
tak sie sklada,ze jestem tu GOSCIEM a nie zalogowana wiec niestety (dla ciebie)nic nie mozna na to poradzic.a teraz wysylalam cie na strone ta u gory
:)
[konto usunięte]
05 lut 2006
Glupia i pusta to jestes ty i nie jest to tylko moja opinia..i nie ma z tym nic wspolnego czy jestes gosciem czy nie bo mozna po prostu adres z jakiego piszesz zablokowac..oo widzisz jakas ty glupiutka.a teraz sparisci hehe wszyscy maja cie dosyc od tej pory traktuje cie za nic!!szkoda mi slow aby wyrazic twa glupote
[konto usunięte]
07 lut 2006
ja wlasnie wrocilam z Katanii ale jeszcze tam wracam.może jest tam jakaś polka??
anna26
07 lut 2006
JA niestety mieszkam 30km od Catani do Catani jedzilam na kurs Wloskiego do cudzoziemcow ale niestety z braku czasu przerwalam.
Polacca_Polonia
14 lut 2006
a moze i Katania nie jest na Sycilii :D
[konto usunięte]
14 lut 2006
taa na Syberii
diddlina1
14 maj 2008
ja okolice Katanii, jestem tam co miesiac:-) odnawiam temat
paola_preziosa
16 maj 2008
ja mieszkam w okolicach messiny od niedawna, szukam pomyslu co by tam robic bo w moim zawodzie (po biotechnologii) to praca raczej zadna... chcialabym zdobyc kontakt do kogos kto we wloszech jest rezydentem biur podrozy. jest ktos z was?
ja co roku jezdze do Partinico, to jakies 40 min autem od Palerma ktore jest na Sycylii ;);)
diddlina1
27 maj 2008
paola preziosa od biotechnologii prosta droga do kosmetologii, ja pozytkowanie kosmetykow, ty np ich produkcja, moze bys poszukala pracy w jakis koncernach kosmetycznych?produkcja, analizy i te sprawy?
diddlina1
27 maj 2008
no chyba, ze jestes biotechnologiem zywnosci?
mangialardo
28 maj 2008
novara di sicilia..ciaoo napisz jak chcesz [email]