kto jest z Sycylii

Temat przeniesiony do archwium.
Jesli ktos z was jest z Sycylii dajcie mi znac napiszcie z kad jestescie?
nie jestem z Sycylii ale dosyc czesto tam bywam..w palermo saluti
Palermo nie jest na Sycylii;)
Oczywiście,że jest!!!
Ktoś tu się chyba nie zna na geografii ;) ;) ;)
O boshe...sama sie nie znasz na geografii.zobacze se na mape.DLA NIE WIEDZACYCH! PALERMO JEST NA POLNOCY WLOCH,heh...
jestes swietna...tym tekstem przebilas wszystkie swoje poprzednie bella!
Obserwuje to forum od 2 mies,mysle ;ze "bella ragazza"to jakas kretynka
o dio ludzie!!!
kazdy robi bledy w tlumaceniach ale zeby nie wiedziec gdzie lezy palermo to juz lekka przesada ide bo az mnie mdli
ta laske trzeba po prostu ignorowac..posmiwisko tylko z siebie robi i za wszelka cene chce zwrocic na siebie uwage..ale glupimi tekstami daleko nie zajedzie:))
nie! mysle ze raczej bella ragazza probuje z nas zrobic kretynow...
uwazaj co mowisz...bo zaraz zjade cie od gory do dolu.gosia boshe co to za imie
boshe bella...za kazdym razem doprowadzasz mnie do ataku smiechu...nic na to nie poradze.......owinelas sobie wszystkich wokol palca
wiesz dobra rada dla ciebie.najpierw wybierz sie na strone"szlifuj swoja ORTOGRAFIE"a potem tutaj
*pośmiewisko
i kto robi z siebie pośmiewisko teraz?bo chyba nie ja :P
Bella mozesz mnie zjechac jak chcesz,ale ja tez potrafie,po prestu jak kto szuka h*** do d**y to zawsze znajdzie i ja ci moge pare poslac! i to gratis.
ojjj radze ci ze mną nie zaczynać
taka dobra rada:)
najlepszym rozwiazaniem byloby pogadac z lukarem i po prostu zablokowac ci dostep na stronke bo nie dosc ze piszesz zawsze same cazzate!!! to jeszcze wprowadzasz tych ktorzy chca nauczyc sie wloskiego w blad!!wstydz sie dziewczyno i uwazaj bo mozesz tutaj za dlugo nie pobyc!
oj dziewczyno jakas ty glupia jest,hehe...
tak sie sklada,ze jestem tu GOSCIEM a nie zalogowana wiec niestety (dla ciebie)nic nie mozna na to poradzic.a teraz wysylalam cie na strone ta u gory
:)
Glupia i pusta to jestes ty i nie jest to tylko moja opinia..i nie ma z tym nic wspolnego czy jestes gosciem czy nie bo mozna po prostu adres z jakiego piszesz zablokowac..oo widzisz jakas ty glupiutka.a teraz sparisci hehe wszyscy maja cie dosyc od tej pory traktuje cie za nic!!szkoda mi slow aby wyrazic twa glupote
ja wlasnie wrocilam z Katanii ale jeszcze tam wracam.może jest tam jakaś polka??
JA niestety mieszkam 30km od Catani do Catani jedzilam na kurs Wloskiego do cudzoziemcow ale niestety z braku czasu przerwalam.
a moze i Katania nie jest na Sycilii :D
taa na Syberii
ja okolice Katanii, jestem tam co miesiac:-) odnawiam temat
ja mieszkam w okolicach messiny od niedawna, szukam pomyslu co by tam robic bo w moim zawodzie (po biotechnologii) to praca raczej zadna... chcialabym zdobyc kontakt do kogos kto we wloszech jest rezydentem biur podrozy. jest ktos z was?
ja co roku jezdze do Partinico, to jakies 40 min autem od Palerma ktore jest na Sycylii ;);)
paola preziosa od biotechnologii prosta droga do kosmetologii, ja pozytkowanie kosmetykow, ty np ich produkcja, moze bys poszukala pracy w jakis koncernach kosmetycznych?produkcja, analizy i te sprawy?
no chyba, ze jestes biotechnologiem zywnosci?
novara di sicilia..ciaoo napisz jak chcesz [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa