mediolan

Temat przeniesiony do archwium.
witam, bardzo pilnie poszukuje ludzi mieszkajacych lub przebywajacych w tym tygodniu w mediolanie, to dla mnie strasznie wazne, sprawa zycia i smierci;) bardzo prosze o kontakt na [gg] , potrzebuje pomocy, blagam
WITAM!
Jestem z MEDIOLANIE ale niemam gg!
Czekam!PA! @;-)))))
dzieki ze tak szybko odpowiedzialas:) chcialabym sie Toba jakos skontaktowac, moj adres: [email]
Hej!Ja jestem z Mediolanu,a co takiego sie stalo,ze to sprawa zycia i smierci:)?Jesli bede w stanie to chetnie pomoge...
ciao:) zycia i smierci to oczywiscie przesada, ale dla mnie ekstremalnie wazne:) chodzi o to ze jade w czwartek do mediolanu w celach turystycznych ale przede wszystkim na mecz Milan-Livorno ktory odbedzie sie w niedziele na San Siro:) no i do jakiegos czasu wszyscy mnie zapewniali ze nie bedzie problemow z biletami na mecz bo stadion duzo a mecz z Livorno nie bedzie sie cieszyl zbyt duzym zainteresowaniem, ale dzis Milan odrobil kolejne punkty do Juventusu, sprawa mistrzostwa ciagle otwarta a biletow przez internet juz zaczyna brakowac, zreszta ja ani moi znajomi nie posiadamy kart kredytowych (jestesmy studentami;) i nie mozemy ich nabyc ta droga. wiec zastanawiam sie czy na miejscu w mediolanie nie mozna jakos zamowic tych biletow tak zebysmy juz byli pewni ze zobaczymy mecz a odebralibysmy je i zaplacili za nie dopiero w piatek, jak bedziemy w miescie
o biletach na mecz niestety niewiele wiem,ale jutro sie o to zapytam,jezeli da rade jakos je zalatwic to Ci napisze,ok?
Dzieki, bedziemy bardzo wdzięczni!
MILANETKA!
Wyslalem ci mailem.
Jestem w pociagu i pracuke.
To chcesz bilety,blisko o mnie jest taka agencjach biletowach i tam moglabys zakupic bilet.
Moglbysmy sie przyjazniec?
PA @;-))))))hihihihihi!
widze,ze zapiekanka sie tu bardzo udziela,wiec moze zostawie to jemu;)dowiedzialam sie tylko tyle,ze musze jechac na san siro zeby zapytac sie o bilety i,tak jak wczesniej pisalas,powiedziano mi,ze przed meczem mozna kupic:/moze jeszcze jutro popytam bardziej poinformowanych ludzi,poki co zdaj sie na pomoc zapiekanki:)pozdrawiam
Poprostu moglabys wysylac meil na [email] ?Poczekam ci tam.
Ten momencie jestem na plazy blisko BARI i opalam sie i kompuje sie.
CMOK! @;-))))))hihihihihihi!
moze odpocznij troche zapiekanka,jak nie z imprezy piszesz to z plazy,nigdy nie roztajesz sie z kompem,czy tak bardzo brak ci kontaktow miedzyludzkich8-)??
Pije cokteila pinacolada mniam! mniam!
Niemasz okazij wysylac meil bo tu jest w pozycja ktore mojego portalu niema dobry linij telefoniczniej.
Czasami tam w MEDIOLAN)E moglbysmy sie spotkac,nie! @;-)))))))hihihihihihi!
mam nadzieje,ze nie do mnie piszesz:/
babyboo bardzo dziekuje za zainteresowanie i pomoc, z tego co piszesz wnioskuje ze ta osoba ktora idzielala Ci informacji uwaza, ze nie bedzie problemu z kupieniem biletow 2 dni przed meczem na stadionie lub w MilanPoint gdzies w miescie (albo ja tak bardzo chce zeby tak bylo, ze wyciagam bledne wnioski:) w kazdym razie dziekuje ze nie zostawilas/zostawiles tej sprawy zapiekance;) pozdrawiam
Ja jestem wlochem i ja bardzo mi lubie pomagac moimi przyjaciolmi.Pewnie to bedzie mozliwosc,moglbysmy sie spotkac tez.Ja jestem NEAPOLITANSKU! @;-)))))))hihihihihihi!
pytalam wlocha,ktory tez lubi ac milan,mam nadzieje,ze nie mylil sie co do biletow,ale jak pisalam wczesniej,jeszcze jutro postaram sie czegos wiecej dowiedziec i napisze Ci na forum,buzki
grazie raz jeszcze! wlasnie sprawdzalam bilety na internecie, juz nie ma a mecz dopiero za tydzien, jeszcze czegos takiego nie widzialam przed meczem z przecietna druzyna serie a, stresuje sie;(
zapiekanka dziekuje za zainteresowanie i dobre checi, nie ma Cie w Milano i nie mozesz mi pomoc, pozdrawiam, ciao
Ja jutro juz wracam w MEDIOLANIE!Jutro zapytam ta agencja aby maja jeszcze bilety na mecze.To bedzie,pisze ci na twoja meil i spotkamy sie w SRODE bo w WTORKU we WLOSZECH bedzie swiecie!BUZKI!
Czesc MILANETKA!
Wlasnie jestem w MEDIOLANIE!Tylko w SRODE moglbym sobaczyc biletach na mecza.Moglabys poczekac?
BUZKI!
CIIIAAAOOO BYYLLLOOOBBBYYYYY!!!!! @;-))))))hihihihi!
Milanistka niestety nie dowiedzialam sie nic nowego,wczoraj prawie wszystko pozamykane,dzisiaj swieto:/mimo wszystko zycze powodzenia:)pozdrawiam
MELANISTKA!Mam bilety na MILAN-LIVORNO!Przeslij mi meil na [email]
Czekam cii tam.
PA @;-)))))hihihihihi
Wyzej Milanistka napisala,ze w czwartek jedzie do Milano.Dzisiaj jest czwartek,to pewnie juz wyjechala.
Saluti
Thanks GRASIU!
Choc na mailem.Chcesz?
BUZI!Ty tez po prosze BABYBOO! CMOK!
a gdzie ja mam niby isc:/cmoki tez sobie daruj:/
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia