CALA POLSKA NA WAKACJE

Temat przeniesiony do archwium.
31-54 z 54
| następna
CIAO KAROLINA!Ja bede w SWARZEDZU i moze byc znasz ta miasteczka.
Jak ty chcesz moglbysmy sie kontaktowac na moj adres [email]
Tam bede kolo 15 SIERPNIA!
W 11 SIERPNIA bede w CZESTOCHOWY,czy jest kogos z CZESTOCHOWIE?Bede tez w BIELSKU BIALY! @;-)))))))))hihihihihihihi!!!!!!!!!!
zapiekanka a kiedy przyjezdzasz do polski??
w 10 SIERPNIA bede w RYBNIKU
O! To blisko mnie :D
A gdzie sie zatrzymujsz? U znajomych? W hotelach? Taka objazdowka to jest wyzwanie!! Milego pobytu Zapiekanka.
Strasznie sie u nas ochlodzilo - jest 17 stopni i pada deszcz. Odpoczniesz od upalow ;-)
Saluti
Annaka mieszkasz w okolicy? Moze w J.Z. Pozdrawiam.
TAK @;-)))))))))))hihihihihihihihihi!!!!!!!!!!
nie :-)
Zapiekanka,będąc na Kujawach odwiedź stolicę tego regionu Włocławek.Jest to miasto,które powstało przed 950 rokiem jako osada rybacka.Później było to miasto książęce i nazywało się Włocław(nazwę zmieniło po wielkiej epidemii)a później zostało podarowane biskupom,którzy jako jedyni(po biskupach gnieźnieńskich)mieli prawo koronować królów.Była tu też jedyna na Wiśle komora celna.Przebywał tu też przez jakiś czas Mikołaj Kopernik,którego wuj był tu biskupem(M.K.zaprojektował zegar słoneczny istniejący do dziś na ścianie Katedry),Tadeusz Kościuszko i pewien bohater włoski tu rozstrzelany przez wroga.Zapraszam,naprawdę warto.Każdy kto tu przyjeżdża dziwi się,że z której by strony nie wjeżdżało się do miasta trzeba przejechać przez las(Włocławek otoczony jest lasami jak pierścieniem)
Zapiekanka,odezwij się kiedyś jeszcze.A po powrocie z polski napisz jak ci się podobało
Fajnissimo!!! jak odwiedzisz Rybnik to pewnie sie zobaczymy!!!;-)
Tak ANNAKA tam gdzie mieszkasz mam znajomych i bede tez tam @;-)))))))))))
EUGENIUSZ spotkamy sie na ZAPIEKANKYM z LODYM?Jest bezplatny dla ciebie @;-)))))))))))))))hihihihihihihihhi!!!!!!!!!!!!!!
masz to jak w banku..haha, ciekawe, czy zrozumiałeś
hej zapiekanka!
ty jeszcze tutaj?
Per te ho la ZAPIEKANKA AVARIATA CON GELATO DI 4 GIORNI FA TUUTTO E SOLO PER TE A BEZPLATNY @;-)))))))))))hihihihihihihihihihhii!!!!!!!!!!!!!!!!
TAK SLONKO JESTEM TUTAJ
chcesz sobie moje oblicze nad lózeczkiem powiescic??
Inviami le tue foto che cosi' quando ci vedremo so come sarai.
C'e' qualcuno!!!!!111C'e' chi dice no! no! no!
@;-)))))hihihihihi!!!!!!!!1Parlo da solo! parlo con me stesso!!!Sono un comico @;-))))))))hihihihihihihihi!!!!!!!!!!!11
ja jeszcze jestem:) hai fatto le valigie??
Jutro rano.Po prosze przeslij mi zaraz zdiecja bo niedlugo ten internet cafe' bedzie zamgniety
GDZIE SA KAROLINA********** i ANNAKA?
Temat przeniesiony do archwium.
31-54 z 54
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Inne

Zostaw uwagę