TANCA LATINOWSKA

Temat przeniesiony do archwium.
Jak bede w warszawie chce sie zapisac do kurs tanca latinowska.... czy znaczy jakie lokal gdzie jest taka muzyka ?
wpisz w google np. 'tańce latynoskie Warszawa'
sam umie tego zrobic... chodzi mi o to czy ktos osobisty zna .... ale dzieki za durne pomoc
durny = molto stupido
to jeszcze zalezy jakiego tanca szukasz?
salsa???
tak salsa
w Warszawie duzo sie tanczy salsy
tu masz salsowe imprezy cykliczne w roznych klubach:

poniedzialki - EQUILIBRIUM, ALFA
wtorki - CLUB70
srody - DEKADA, MONOBAR
czwartki - AMNESIA, ENKLAWA, ORGANZA
piatki - PALACIO DE SALSA (PKiN)
soboty - KINOBAR (polecam), TYGMONT
a co tak wszyscy wlosi oszaleli na punkcie tancow latynoamerykanskich?mam 4 kumpli - kazdy chodzi do szkoly tanca latino, jakas nowa moda?
tak, we nord italia to nowa moda....
dzieki aga, milo z twoje strony
nie taka znowu nowa...na polnocy od paru lat tancza tylko latino

a smieszne jest to, ze Wlosi to straszne sztywniaki...jak nie znaja krokow to nie tancza hahha...u nas na imprezach tancza wszyscy...tak jak muzyka gra i jak sie ja czuje...a tam tylko ci, co wymiataja na parkiecie, bo sa po jakims kursie
smieszne to!
no i bardzo dobrze! niech sie ucza!
Nie uprawiaja sportow, nie znaja jezykow obcych, to niech sie chociaz poruszaja po zagranicznemu.
hahaha!
aga to masz racje .... wlosi nie bardzo padaja do tanca.... i w sumie nie bardzo tanca nawet po kursie.... nigdy nie widzialasz ludzi z latino america ? np argentina, albo santo domingo albo cuba... i tak dalej tanczyc ?

ale w sumie polacy tez nie zle tancza ! pamietam pierwsze raz na sylwestra w polsce... jak sie wstydzilem bo wszysci umieli tanczyc ... a ja wogule nic !!!!
hei hei poczekaj.... nel mio caso non e cosi ! ja znam 4 jezyk obcyzch, uprawiam sport, i teraz umiem tanczyc bardzo dobrye... i sie nie wstydze.... no .... chyba jestem wyjatkiem ?
ooo widzę temat dla mnie ;-) zante ja mogę Cię nauczyć tańczyć jestem zawodową tancerką :P

;-)
czesc ambra, dzieki za propozycje.... ja szukam ludzi ktore jak tanca plynie musyka w krwi... czy ty taka jestesz ?
ktoś się już za mnie pochwalił ,więc pozwolę sobie znowu .. ;-)
jestem mistrzynią świata salsy , to mało ? :P , bo podobno salsa Cię interesuje

;-)
obrazilasz sie ? ;)
ohhhh mozesz nawet nie byc miss, ale wstarcze ze dobrze tanczysz.... ale potrzebuje troche czasu zeby sie nauczyc, chodz bardzo chce i wszysci mowia ze dobrze sie ruszam....moze kiedysz mi pokazujesz jak tanczy prawdziwa tancerka ? ;)
bynajmniej ... ja nie jestem obrażalska ... , problem w tym ,że domani ritorno a Torino ... ;-) ,ale o ile wiem w Warszawie są nienajgorsze szkoły tańca ;)
oi .... szkoda, co robisz w torino ?

dlaczego najgorsze ...chodz troche na gadu to mi odpowiadasz o szkole tanca, ok ?

5752381
dziekuje ci
powiedziałam ,że w Warszawie nie są złe szkoły tańca ,są całkiem ok ;-)
a do Torino przeprowadzam się w poniedziałek :)
dobra to milego spacerku do torino...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia