kurs włoskiego w Akademii Ekonomicznej

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc wszystkim!!!

Czy ktos z was wybiera sie od wrzesnia na kurs włoskiego organizowany przez Akademie Ekonomiczna we Wrocławiu? a moze juz ktos w nim uczestniczyl? bo do tej pory odbyly sie juz 2 edycje? jesli tak napiszcie na [email]

saluti!
kiedys (mieszklalam jeszcxze wtedy w polsce) uczestniczylam w tym kursie i bylam z niego bardzo zadowolona. Ja bylam wtedy tuz przed wyjazdem na studia zas wiekszosc osob przygotowywala sie do egzaminu CELI poziom 3. nauczycielka tlumaczyla rzetelnie, podawala wiele przykladow i wyrazen z tzw codziennego zycia. byla wymagajaca ale umiala pokierowac zajeciami w sposob ciekawy. z natury jestem dosc leniwa i ciezko mi sie zwykle zmusic do nauki, a jednak poltorej godziny zajec na AE uplywalo mi szybko a na zajecia chodzilam naprawde z duzo ochota.
pozdrawiam
[email]
[gg]
To jest kurs finansowany przez UE dla osób zatrudnionych na umowę o pracę. Uczestniczyłam w 2 edycji. Oczywiście warto było - zwłaszcza że za darmo :) Jedynym minusem była średnia wieku grupy (powyżej 40 lat). Jak ktoś ma konkretne pytania to chętnie odpowiem.
Aaa.. kurs włoskiego tylko na poziomie początkującym.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Matura