stara "włoszczyzna" mp3 na maila

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 47
poprzednia |
Zainteresowanym podeślę starą "włoszczyznę" w formacie mp3.Nie na tyle starą by pamiętała czasy rzymskich gladiatorów lub wyczyny Giacomo Casanovy,ale czasy przejażdżek Vespami,Lambrettami,Alfą Giuli'ą lub Mirafiori.Na tę chwilę oferuję:
Alan Sorrenti-Tu sei l'unica donna
Daniel Santacruz-Soleado
Domenico Modugno-La Lontananza
Bobby Solo-Una lacrima sul viso
Marino Marini-Marina
Marino Marini-Nie płacz kiedy odjadę
Drupi-Provincia
Francesco De Gregori-Viva L'Italia
zdecydowanie prosba o Drupiego/DZIEKI---> [email]
jeśli można:Bobby Solo-Una lacrima sul viso
[email]
dzięki
także Ricchi e Poveri:
- Acapulco
- Come Vorrei
- Sara perche ti amo
- Made in Italy
- Casa mia
- Hasta la vista
- Voulez vous danser
- Amore
- Piccolo amore
- E penso a te
tez jestem zainteresowana...wyslij ile zdolasz ze szczegolnym uwzglednieniem "Acapulco", per favore! :)
ok,ale podaj jeszcze adres mailowy!
innamorata_cotta bez Twojego adresu mailowego cięzko,wręcz niemozliwie będzie mi wysłać.Nastała noc pora spać,dopiszesz swój mail = jutro wieczorem wyślę piosenki.
Witam!
Ja również poproszę o mp3, tyle ile się zmieści. Mój adres: [email] . Z góry dziękuję i pozdrawiam
ja tez poposzę, byłabym bardzo wdzięczna [email]
Poproszę o "Tu sei l'unica donna" i "Una lacrima sul viso". Wielkie dzięki, mail: [email]
gstokrotka,sfinks,sandra podsyłam mp3 dla Was
ja też proszę o te piosenki, mój adres to : ladysherlockian.małpa.o2.pl
Z góry dziękuję.
Ja też bardzo proszę [email]
prosze o jak najwieksza ilosc wloskich piosenek na maila:
[email]
z gory wielkie dzieki i pozdro
wisia,lezak i bydgostia posłałem każdemu ponad 20 piosenek mp3,mam nadzieję,że doleciały i wszystko jest OK
Maile doszły, bardzo dziekuje za piosenki.
Do mnie też doszły, dzięki!
Dziękuję bardzo za piosenki, doszły, nie mogłam ściągnąc tylko Estate italiana - E. Bennato & G. Nannini, nie było tam rozszerzenia pliku, i jeszcze jakiejś jednej, teraz nie pamiętam już tytułu. Bardzo dziękuję, mam mało włoskich piosenek i każda jest cenna.
Pupo: piosenki na mail
-Primavera
-Su di noi
-Ciao come stai
-Firenze Santa Maria novella
zainteresowanym wyślę /poza jedną osobą/.w pliku 4 piosenki=ponad 20MB,prosze nie podawać adresów na lbero.it bowiem zwracaja się z informacją iż wielkość docelowa serwera 7MB /???/
Możesz przysłać mi "Firenze Santa Maria Novella", "Su di noi" "Primavera" i "Ciao come stai" na adres [email] Dziękuję Luana.
Ja BARDZO prosiłabym o wszystkie utwory! Jeśli nie sprawi to problemu oczywiscie :-) dopiero zaczynam gromadzić tę muzykę i mój zbiór jest dość ubogi. Podaję maila: [email] Dzięki!!
Bardzo bym prosiła o "Acapulco" Ricchi e Poveri na mail [email] bardzo gorąco z góry dziękuję :)
ja tez bym prosila [email]
Azzurro, przez kilka miesiecy nie mialam netu. Teraz sukcesywnie odbieram przesylki od Ciebie, za ktore bardzo, bardzo pieknie dziekuje. Prosze Cie jak bedziesz posylal innym, to dopisz rowniez moj adres. Skrzynka na gmailu jest bardziej pojemna. Serdecznie pozdrawiam. [email]
Czy mogę prosic o Ricchi e poveri. uwielbiałam ich pisoenki. Z góry dzięki.
[email]
Azzuro - dzięki wielkie zaRichhi e poveri ;-) Ciao forum też mi znane. Dziękuje bardzo.
bardzo proszę o przesłanie utworów o których piszesz..
[email]

dzieki...
ta prośba jest do wszystkich. którzy mogą i zechcą podesłąc mi choćby kilka utworów..
[email]

DZIĘKI...
hipo! sprawdz skrzynke...tak ladnie prosisz!
hipo sa problemy z dostarczeniem do Ciebie maila... tlen jest do d.......
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 47
poprzednia |

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę