Prosze o pomoc..

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich...mam dosc nietypowy problem ale mam nadzieje ze ktos mi pomoze. Otoz mam Orange(mam skonfigurowane mms'y) i chcialabym wyslac mms'a na nr wloski(to jest Tim lub Vodafone.. poczatek to 34...) ale caly czas wyskakuje blad: "Abonent zablokowany" . I nie wiem co mam zrobic?! Osoba do ktorej chce wyslac mms'a tez ma skonfigurowany telefon. Czy mozna rozwiazac jakos ten problem?czy niebardzo?!bardzo mi na tym zalezy... moze ktos byl w podobniej sytuacji. Bardzo prosze o pomoc!!!pozdrawiam
Ja też mam Orange.W salonie powiedzieli mi,że jak się jedzie do Włoch to trzeba uaktywnić roaming a wszystkie promocje obowiązujące w Polsce(np.tanie sms czy mmsy lub inne)tam nie działają.Natomiast ktoś kto chce z Polski wysyłać do Włoch tanie smsy czy mmsy to może.A skoro wyskakuje "abonent zablokowany"to pewnie ta osoba zmieniła operatora lub nie ma roamingu.Spróbuj połączyć się przez włoskiego operatora a nie polskiego.Jeśli i wtedy ci wyskoczy taka informacja to po prostu abonent zmienił numer

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka