Szukam znajomych!

Temat przeniesiony do archwium.
Może ten wpis jest głupi i trochę nie na temat, ale po prostu pragnę kogoś poznać. Mam 17 lat i na dobrą sprawę nie mam przyjaciół. Dlatego zacząłem niedawno uczyć się włoskiego (wiadomo jacy Włosi są towarzyscy, też chciałem taki być) żeby zapomnieć o samotności... Trochę to pomogło, ale tak wiecznie nie można! Zmarnowałem te wakacje, jak narazie przesiedziałem je w domu. Czuje się źle ze samym sobą :/ Byłbym wdzięczny jeśli ktoś się odezwie, choćby na maila: [email] Może jest ktoś z okolic Łodzi komu się nudzi?

Pozdrawiam Adam
nie łam sie kolego tylko zacznij myslec pozytywnie...zamiast zalewac sie czarnymi myslami typu nie mam przyjaciól...kazdy zawsze ma gorsze i lepsze dni, kazdy to zawsze przezył...juz za niedługo bedziesz szczesliwy, na pewno...tak jest zawsze!!! zapamietaj ze wszystko co piekne rodzi sie w bólu... wiec głowa do góry, jestes w wiekszosci naszej populacji która jest nieszczesliwa z powodu braku słonca. pozdrówka:-)
Moze zamiast uczyc sie samemu w domu zapisz sie na kurs jezykowy. spotkasz tam ludzi o podobnych zainteresowaniach, w grupie nauka idzie razniej no i bedziecie juz miec na wstepie wspolny temat do pogaduszek. Moze te rady wydadza sie troche oklepane ale przelam sie i otworz sie do ludzi, zagadaj do znajomych, zadzwon do kolegi. To jedyny sposob by wyzwolic sie od samotnego siedzenia w domu. Oczywiscie rowniez na forum znajdziesz wirtualne przyjaznie.
Pozdrawiam mocno
aga