figura xena a we wloszech

Temat przeniesiony do archwium.
co moze mi zastapic we Wloszech figure albo xene??wie ktos moze?
W oby preparatach substancją czynną jest liść senesu. Wystarczy że poprosisz w aptece cokolwiek z tym składnikiem. Łacińska nazwa Sennae Folium
Tylko,że zbyt długie picie senesu powoduje,że wreszcie dorobisz się owrzodzeń śluzówki jelit a w przyszłości krwawień z przewodu pokarmowego a możliwy nawet nowotwór.Senes powinno się się przyjmować okazjonalnie,bardzo krótko.
sprobuj zmodyfikowac diete jedz bietole, zapal rano papierosa i wypij gorzka kawe ale mocna.albo kup sliwki suszone ale one sa drogie. zapytaj w aptece
odwiedz gastrologa..czasami dieta i domowe sposoby typu pol lita kefiru na czczo to za malo po problem może być poważniejszy.
Eva.Czy tobie nie chodzi o specyfiki na utrzymanie szczupłej sylwetki?Bo Figura jest do tego.Ale nie tędy droga.Jak mnie odchudzali to gastrolog kazał mi jeść nie 2-3 obfitsze posiłki ale rozłożyć je na mniejsze porcje.Czyli,mnie facetowi konieczne 2000 kalorii kazał rozłożyć na 6-8 porcyjek,dla kobiety wystarczy 15[tel]kalorii rozłożone na 6-8 porcji.Czyli często a mało za każdym razem.Schudłem prawie 25 kg w ciągu 14 miesięcy.Mogłem zgrzeszyć czekoladą czy tortem albo goloneczką bo resztę porcji były w celu oszukiwania samego siebie.Dużo surówek,potrawy duszone,gotowane,pieczone a nie smażone.Ziemniaki i makaron jak najbardziej ale bez moich ukochanych sosów.Byłem początkowo wściekły na żonę,że mnie katuje i chce zamordować głodząc.Ale jak zobaczyłem pierwsze efekty to już się przestałem wściekać,bo Polak jak głodny to zły.A przedewszystkim dużo ziół do potraw.I zapomniałem o problemach z zaparciami,bo takie też mi się trafiały.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę