** pomoc techniczna dla Sara- Marie :P **

Temat przeniesiony do archwium.
Pytanie glownie do panow ( bo pewnie lepiej sie na tym znaja ;-) )
Mam maly problem , zaznaczam odrazu ,ze nie znam sie kompletnie na komputerach , a wiec.... przestawialm klawiature na wloskie znaki , potem cos jeszcze namieszalam i nie mam teraz ani wloskich ,a co gorsza polskich ! ;-)
czy moglby mi ktos powiedziec jak wrocic do tych polskich znakow .... :-(
pozatym od kiedy zmienialm ustawienie klawiatury wszystkie wyszukiwarki sa po wlosku ..... co namieszalam :-/ ??

> czerwieni sie <

Sara
Też jestem laikiem komputerowym, ale spróbuj (mnie to się udaje): na pasku kliknij na NARZĘDZIA, potem: OPCJE INTERNETOWE i JĘZYKI i wybierz z listy ten co chcesz.
Mam jeszcze (nie wiem, czy wszyscy tak mają) na pasku mały kwadracik z PL w środku. Klikam na to i pojawia mi się lista języków zainstalowanych u mnie i wybieram np.angielski.
A jeśli to nie, to faktycznie poczekaj na zdanie fachowców.Pozdrawiam.
wejdz w start później panel sterowania następnie w ikonke "data, godzina, język i opcje regionalne " później w "opcje regionalne i językowe" następnie "języki" później masz taką ikone "szczeóły " no więc wejdź tam i musisz ustawić na język polski(programisty) kliknij ok i powinien ci sie komputer zrestartować jeśli tego nie zrobi sama to zrób:) a co do wyszukiwarek to np.w google masz takie cuś jak ustawienia obok no nie to wejdź tam i kliknij żeby ci szukało w polskim czy w jakim tam sobie chcsz. Pozdrawiam:)
już wszystko ok dziękuję :D

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia