Dolnośląskie przewozy

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie mam pewien problem a mianowicie wybieram sie do Wloch lecz nie znam zadnych przewoznikow glownie chodzi mi o prywatne firmy posiadajace Busy! Autobusem nie moge jechac gdyz zalezy mi przewoz z adresu na adres! Chcialabym dodac iz jestem z Dolnegoslaska mieszkam blisko Legnicy. Bylabym ogromnie wdzieczna gdyby jakis zyczliwy czlowiek przeslal mi adres jakichkolwiek sprawdzonych firm! Prosze pisac na aders e-mailowy : [email] ! Z gory bardzo dziekuje
Monika
888345404 to przewoznik z lubina fajny gosc marek polecam wiele razy jezdzilam
samolotem z wroclawia roma -wroclaw ,milano -wroclaw tanio i szybko!!!
a ja też z Dolnego Śląska jestem i bardzo odradzam podróżowanie busem ... bardzo bardzo .... lepiej poprostu autokarem , a do Wrocka niedaleko więc można i samolotem .
Tak wiem ze samolotem jest tanio ale nie mam jak dojechac do Wroclawia tzn moglabym pociagiem lub autobusem lecz z moim wielkim bagazem strasznie nie wygodnie! I jeszcze jeden problem jest gdyz mam prace w Modenie i musialabym pol Itali przejechac:( Teraz chce zabrac ze soba moja coreczke ktora ma 4 lata. Najbardziej pasuje mi bus chociaz podobno dlugo sie jedzie ale z adresu na aders i to mnie ratuje! Bardzo dziekuje za ten numer do przewoznika dzisiaj zadzwonie i zapytam sie co i jak:)Jezeli jeszcze ktos ma jakies namiary bede wdzieczna:)
Monika

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia