Potrzebny mi Włoch

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao!Proszę o kontakt Wlochów znających chociaż trochę język Polski.A mogliby mnie zapoznać z włoskim. :) Mój mail [email] Zgóry molto grazzie.
wejdź w zakładkę"Korepetycje".Poza tym nie napisałaś gdzie miałby cię ten Włoch szukać.I dlaczego musi to być akurat Włoch?Myślisz,że osoby po italistyce źle znają język?
Więć:Włoch - bo najlepiej.A może by się dało uczyć przez maila.A jak nie to zawsze można dogadać.
Jeśli Włoch zna "trochę" język polski, a Ty włoskiego nie znasz w ogóle, to raczej trudno będzie rozmawiać za pomocą maili...
W "Korepetycjach"w Warszawie znalazłam 2 oferty od Włochów,innych wojewódZtw nie sprawdzałam.Po prawej stronie pod flagami masz napis"rozmawiaj po włosku przez skypa"a nad flagami"Testuj nowy system słówek".Mnie włoskiego uczy Polka po italistyce i jest w tym świetna,lepsza niż Włoch który wcześniej nas uczył.
dlaczego Włoch a nie Włoszka? i dlaczego nie może to być osoba po italianistyce? coś tu śmierdzi ... śmierdzi romansem =P
A niech będzie i romans.Ale tak na poważnie:podstaw języka może uczyć każdy kto zna ten język ale prawdziwego języka nauczysz się dopiero na miejscu,we Włoszech.Tylko,że Włosi najczęściej sami mówią niegramatycznie,z błędami.już się o tym przekonałam kilkakrotnie
Ada-ludzie na fiolecie mają specyficzne poczucie humoru,mam nadzieję że ty znasz się na żartach i nie obrażasz się szybko/
Nie nie obraziłam się.Po prosyu chce poznać język i Włochów a na wyjazd do Włoch na razie mnie nie stać.Pozdrawiam serdecznie.Chociaż mam nadzieję ż jakiś Włoch do mnie napisze.Buziaczki.Ciao :)
a może być Włoch z Krakowa? =D
No pewnie że może!!!!!!!!!!!!!!Jak chcesz to napisz mój mail [email] Ciao!
Temat przeniesiony do archwium.