tanie rozmowy

Temat przeniesiony do archwium.
Mam problem,a mianowicie bardzo czesto dzwonię do Włoch (na komórkę)...niestety wiąże się to d la mnie z wysokimi kosztami za kilkanaście minut rozmowy.Czy ktoś zna tanie sposoby na dzwonienie?Czasami dzwonię ze Skypa ,ale z nim są problemy takie jak doładowanie konta z dużym poślizgiem czasowym i jakość rozmowy nie zawsze jest dobra.Za pomoc w udzieleniu informacji będę bardzo wdzięczna... ;-)
w erze mozesz sobie wybrac usługe tanszych połaczen na wszystkie telefony we włoszech koszt 1,22 za minute ale i tak nie jest to tanio:)
A nie lepiej kupowac karty do rozmow miedzynarodowych i dzwonic z nr stacjonarnego - koszt karty 20 zl i moze sz rozmawiac przez 50 minut
np karta telegrosik kosztuje 20zl i masz tam chyba 30min + 10 gratis.i tak wychodzi drogo.juz lepiej oplaca sie jak ktos dzwoni z Wloch i kupi karte za 5€ i mam ok 400min, no to sie oplaca:)
Oczywiscie mowa o rozmowach na numery stacjonarne, nie na komorki. :-)
Cześć ja mogę polecić rozmowy do Włoch 1,10 zł na komórki i 0,09 zł na stacjonarne ja korzystam z Ciao-Voip.com
co to jest ciao-voip?
jesli masz konto meilowe w alice to mozesz wyslac 10 sms dziennie na wszystie telefony wloskich operatorow...
jaka jest stronka do alice?
Biri wyjechala do Polski,wiec Ci nie odpisze.Wpisujesz poprostu alice w wyszukiwarke i samo sie znajdzie.Sprawdzałam
Mówiłam o usłudze voip dostępnej na stronie www.ciao-voip.com
Rozmowy z Polski do Włoch na komórki 1,10 zł brutto a na stacjonarne 0,09 zł.
Mieszkając we Włoszech też można z tej usługi korzystać i dzwonić do Polski.
Witam.Moge udzielic pomocy w zakresie tanich rozmow.Daj mi numer Twojej komorki na maila.Dziekuje.
Witam.Moge udzielic pomocy w zakresie tanich rozmow, jesli jestes zainteresowana prosze o Twoj numer komorki na mojego maila. Dziekuje
Witam. Moge udzielic pomocy w zakresie tanich rozmow.Prosze o kontakt przez mail [email] dziekuje
witam! chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej na temat tych kart za 5€ o ktorych pisala kamila222, jesli ktos wie cos na ten temat bardzo prosze o kontakt ze mna przez gg pod nr 2526009. pozdrawiam!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka