Mam problem,a mianowicie bardzo czesto dzwonię do Włoch (na komórkę)...niestety wiąże się to d la mnie z wysokimi kosztami za kilkanaście minut rozmowy.Czy ktoś zna tanie sposoby na dzwonienie?Czasami dzwonię ze Skypa ,ale z nim są problemy takie jak doładowanie konta z dużym poślizgiem czasowym i jakość rozmowy nie zawsze jest dobra.Za pomoc w udzieleniu informacji będę bardzo wdzięczna... ;-)
w erze mozesz sobie wybrac usługe tanszych połaczen na wszystkie telefony we włoszech koszt 1,22 za minute ale i tak nie jest to tanio:)
[konto usunięte]
29 lis 2006
A nie lepiej kupowac karty do rozmow miedzynarodowych i dzwonic z nr stacjonarnego - koszt karty 20 zl i moze sz rozmawiac przez 50 minut
[konto usunięte]
29 lis 2006
np karta telegrosik kosztuje 20zl i masz tam chyba 30min + 10 gratis.i tak wychodzi drogo.juz lepiej oplaca sie jak ktos dzwoni z Wloch i kupi karte za 5€ i mam ok 400min, no to sie oplaca:)
deelaylah
29 lis 2006
Oczywiscie mowa o rozmowach na numery stacjonarne, nie na komorki. :-)
mm27
29 lis 2006
Cześć ja mogę polecić rozmowy do Włoch 1,10 zł na komórki i 0,09 zł na stacjonarne ja korzystam z Ciao-Voip.com
malaizka_1
29 lis 2006
co to jest ciao-voip?
birichina28
30 lis 2006
jesli masz konto meilowe w alice to mozesz wyslac 10 sms dziennie na wszystie telefony wloskich operatorow...
gania2
06 gru 2006
jaka jest stronka do alice?
alise2
07 gru 2006
Biri wyjechala do Polski,wiec Ci nie odpisze.Wpisujesz poprostu alice w wyszukiwarke i samo sie znajdzie.Sprawdzałam
mm27
09 gru 2006
Mówiłam o usłudze voip dostępnej na stronie www.ciao-voip.com
Rozmowy z Polski do Włoch na komórki 1,10 zł brutto a na stacjonarne 0,09 zł.
Mieszkając we Włoszech też można z tej usługi korzystać i dzwonić do Polski.
ariszka
29 sty 2007
Witam.Moge udzielic pomocy w zakresie tanich rozmow.Daj mi numer Twojej komorki na maila.Dziekuje.
ariszka
29 sty 2007
Witam.Moge udzielic pomocy w zakresie tanich rozmow, jesli jestes zainteresowana prosze o Twoj numer komorki na mojego maila. Dziekuje
Witam. Moge udzielic pomocy w zakresie tanich rozmow.Prosze o kontakt przez mail [email] dziekuje
iza1111
26 mar 2007
witam! chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej na temat tych kart za 5€ o ktorych pisala kamila222, jesli ktos wie cos na ten temat bardzo prosze o kontakt ze mna przez gg pod nr 2526009. pozdrawiam!