zna ktoś dobrze e mule ?

Temat przeniesiony do archwium.
bo mam pewien problem
tak znam bardzo dobrze ten program a co to za problem nieumiem ci pomoc niewiedzac o co ci chodzi
chodzi o to, że niedokończone pliki z muła zrzucają mi się na dysk, którego objętość się wyczerpuje. chciałbym wiedzieć, czy jest możliwość przerzucenia tych plików w trakcie ściągania na inny dysk, bez utracenia ich ?
sluchaj ja od roku sciagam w e mule i niemam takiego problemu wszystko co sciagam mam zapisywane w specjalnie utworzonym folderze o nazwie torba emule automatycznie po ukonczeniu tam zapisuje niewiem czemu tobie wpycha sie na dysk ale jutro porozmawiam z kolega moze on cos ci zaradzi,
sprobuj poprostu prawym przyciskiem myszki przeniesc do miejsca gdzie chcialbys to miec i potem zaznacz przenies tutaj lub najpierw zaznacz wybrany plik, kopiuj i potem otworz i wklej w wybrane miejsce ,niezapomnij usunac z miejsca gdzie chcesz sie pozbyc
dzięki, spróbuję
Nie jestem specjalistą w tej kwesti ale..Moje pliki ściągają się do folderu.
Wejdź w ustawienia-foldery i tam masz możliwość ustawienia docelowego miejsca ściągania plików pobranych i tymczasowych.
dokladnie , genio w ustawieniach /narzedziach podajesz "adres" docelowy , gdzie pliki maja byc umieszczane; ja zrobilam sobie folder "udostepniane" w ktorym sa dwa podfoldery :kompletne i niekompletne, gdy w narzedziach ustawiasz opcje podajesz odpowiedni adres: te ktore sciagna sie w calosci wyladuja w "kompletnych", te, ktore z roznych wzgledow sa niepelne, w "niekompletnych" - tak jest nawet lepiej dla innych uzytkownikow, bo w niektorych programach (np.dc++) nie mozesz udostepniac plikow niekompletnych :)
ludziska kochani, ja to wszystko rozumiem, chodzi o to, że pojemność dysku, na którym mam folder z plikami niedokończonymi wyczerpuje mi się, nie nadmucham go przecież. Pliki, których ściąganie zostało ukończone, zostają automatycznie umieszczone na innym dysku, skąd je udostępniam na muła i huby. Ja chcę wiedzieć, czy te niedokończone pliki mogę przenosić w trakcie ściągania, na dysk, na który mam więcej miejsca, czy mi wszystko szlag trafi....he ?
Sprawdz na jednym z plikow, tzn przenies jeden plik niedokonczony (w trakcie sciagania) i zobaczysz czy go szlag trafi czy nie ;-) Jak nie to przenos smialo tez inne pliki.
pewnie tak zrobię. cholera tylko że te pliki są nierozpoznawalne, nie wiem, co będę przenosił.......che vita di merda :(
no co ty, zdarzaja sie gorsze problemy w zyciu ;-)
no pewnie, raz mi komórka do kibla wpadła :)
ahaha mi tez;-)) wyjelam ja i wysuszylam suszarka nawet ale po jakims czasie i tak musialam dac chrzesniaczce do zabawy bo nie dzialala;-))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka