Fajne sklepy z ciuchami w Milano.

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, szukam fajnych,tanich sklepow odziezowych w Mediolanie lub pod Mediolanem. Mieszkam w Varese,okolo 80km od tego slynnego miasta mody wiec chetnie bym cos wyszperala,moze jakies wyprzedaze!? A moze ktos pojechechalby ze mna na takie zakupy:-)
P.S Kiedy zaczynaja sie jakies fajne wyprzedaze?
aga.
czesc aga jestem goska mieszkam w mediolanie chetnie wybiore sie z toba na zakupy ale na jakies sconta musimy poczekac do stycznia
Sprobuj na trasie z Mediolanu do Vigevano - sporo przy drodze bylo sklepow (glownie z butami), tzw. "outlet"-ow (czyli "spacci aziendali").
Czesc dziewczyny,a juz myslalam ze nikt mi nie odpisze:) Jak trzeba to zaczekamy do stycznia,zreszta juz wszystko wydalam na allegro,a mąż juz wiecej nie da:))tzn teraz,pozniej pewnie zmieknie jak to zwykle bywa;) A co porabiacie ciekawego/ Meżatki,dzieciate?aga.
Na zakupy w Mediolanie warto poczekac do 8 stycznia..Bo wczesniej drozyzna..Jasne, ze zawsze cos tam wyszperasz i teraz, ale jak chcesz kupic "lepszy" ciuch to jeszcze sie wstrzymaj. Ale potem szybciutko na zakupy, bo wiele Wloszek tez czeka na te "okazje".. Szczerze mowiac ja tez mam takie plany, aby sie wybrac do Mediolanu (mieszkam w Brianzy czyli ok.25 km od Mediolanu)na maly shopping wlasnie na poczatku stycznia...W razie co daj znac..Pozdrawiam...i...Wesolych Swiat

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę