studia i praca w anglii

Temat przeniesiony do archwium.
hej , chcialam sie zapytac czy nie wiecie jak wyglada praca i jednoczesna nauka jezyka ang. w anglii. ja chcialabym wyjechac na max 2 m-c (w okresie zimowym) zeby podszkolic jezyk (ktory potrzebny jest mi dopracy) . widzialam ogloszenia w internecie ale ceny sa powalajace. jak cos wiecie bede wdzieczna .
zadaj to pytanie na www.ang.pl (szlifuj swoj angielski)
pozdrawiam
tak ,napisalam , zobacze co mi odpisza . najlepiej byloby pewnie wyjechac za posrednictwem biur podrozy ktore sie tym zajmuja ale kosztuje to naprawde duzo .
Nauka angielskiego po wejsciu do unii przysluguje nam juz za darmo. Musisz tylko poszukac szkoly i sie zapisac. Trudno jest znalezc miejsce, gdyz wiele osob z tego korzysta. Sa to programy rzadowe. Najlepiej jak poszukasz w internecie. Sprawdz tez strony Brytyjskiej Polonii jest ich kilka. Jest strona londynek, goniec.com itd...
Na nich tez mozesz sie wypytac
Wlasnie sobie uswiadomilam, ze chyba troche namieszalam:)
Te darmowe programy, faktycznie istnieja, ale chyba nie ma sensu zawracac sobie nimi glowy gdy chcesz pouczyc sie angielskiego tylko przez dwa miesiace.
Masz zajecia zaledwie 2x w tygodniu. Mysle, ze programy intensywnej nauki z zajeciami kazdego dnia bylyby lepsze. Niestety, duzo kosztuja. Nie pamietam niestety zadnych nazw szkol, ale jeszcze raz polecam poszperac po necie
dzieki za wszystkie informacje .juz od jakiegos czasu rozgladam sie za takim kursem .porownywalam ceny polskich i wloskich biur ktore zajmuja sie posrednictwem takich wyjazdow. w pl kosztuje to troche mniej , ale ciagle duzo. no nic , mam caly rok zeby zaoszczedzic bo chcialam wyjechac w styczniu (wtedy nie pracuje)
niestety na forum angielskim nikt mi nie odpowiedzial , kurka wodna ! nie to co tutaj pytanko i all'istatnte odpowiedz ; ))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie