Miłośnicy Andrea Bocelli

Temat przeniesiony do archwium.
ma super głos i jeg piosenki są naprawdę boskie!
Na żywo jego głos brzmi jeszcze lepiej.A i w kontaktach osobistych jest fantastyczny,nic z gwiazdorstwa.Wiem co mówie bo miałam okazje go poznac osobiscie.
A jego piosenki znajdują się na tym mail
[email] hasło: andrea2007

(uwaga przepraszam za to że jest anfrea zamiast andrea, ale niestety juz tak musi zostać)
Korzysta ktoś wogule z tego adresu?
chciałabym kiedyś posłuchac go na żywo, takie moje ciche nierealne marzenie...
to nie jest już nierealne :) chciałam się tylko pochwalić, bo cieszę się niezmiernie i muszę to wykrzyczeć, nie mogę się już doczekać koncertu w Warszawie, już w sierpniu :)
Właśnie też zastanawiam się nad zaplanowaniem końca sierpnia właśnie w Warszawie,żeby być na tym niezapomnianym koncercie,mam nadzieję,że uda mi się!! Pozdrawiam wszystkich fanów muzyki Andrea Bocelli'ego!
Andrea jest najlepszym spiewakiem operowym na swiecie :) jak dla mnie.. Slucham jego muzyki od 12 lat, mam wszyskie jego plyty i bylam w Warszawie 29 sierpnia! Kupilam bilety zeby go zobaczyc z Danii :) piekny glos... nawet moj 5 letni synek go lubi.
moi drodzy wg mnie najpiekniejsza jego piosenka, piesnia jest "o mare e tu" z dulce pontes, jest smutna ale piekna, az sie chce plakac, a jednoczesnie krzyczec jak sie ja slyszy, we mnie osobiscie wyzwala przepiekne emocje, posluchajcie!!!!najlepiej oryginalu i koniecznie z dulce pontes!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa