Muzyczka:))

Temat przeniesiony do archwium.
Hejka,jakby miał ktoś chęć na jakieś konkretne kawałki to podajcie meila to wyśle wam utworki:))mam troche tego więc z chęcią się z wami podziele podajcie tylko tytułki to nawet jak coś to chwila moment i ściagniete:))Nawet włoskie...Pozdrawiam ciepło
Ponawiam...
Ja bym bardzo prosił:
nie znam tytułów ale w pierwszej słowa są mniej więcej: On oszalał dla niej czy coś takiego,a druga zaczyna się od słow: Io non io...capito niente.
Jak nie znajdziesz tych to prześlij coś ciekawego według własnego uznania, najlepiej z ładną melodią(żeby aż serce śpiewało ;-)
mail [email]
czy ja moglabym prosic o jakas muzyke wloska na maila: [email]
hejka! jesli masz to prosze o przeslanie piosenek takich wykonawcow: DIEGO ZAMBONI, GIGI ALESSIO E LAURA FABIANO, PAULO MERAGUZZI- "LA MUSICA". jesli cos zle napisalam to sprobuj sie domyslec ;) pozdrawiam z gory dziekuje
janse tylko podaj meila bo nie wiem gdzie mam wysyłac:))
Małe pytanko czy to jest napewno dobry meil??
Wklejam prośbę zamieszczoną już wcześniej w jednym z 'muzycznych' wątków:
>> A teraz WIELKA PROŚBA:
Z pobytu na campingu w It. moja "młodzież" (na razie tylko kilkuletnia:-) przywiozła oprócz wrażeń turystycznych -brzmiące jeszcze w uszach melodie piosenek puszczanych przez tzw. grupy animacyjne, zabawiające w/w młodzież, aby "staruszkowie" też mieli chwilę wytchnienia. Moje dzieciaki już zaczęły nawet chwytać strzępy tekstów... Niestety nie potrafię tu w PL zdobyć nagrań tych piosenek.
Udało mi się jedynie znaleźć to (właśnie o te i podobne piosenki chodzi):
1)

2) http://video.google.de/videoplay?docid=448113[tel]
3) Mi scappa la pipì papà - con testo - Pippo Franco ze str:
http://www.tiziana1.it/karaoke.htm
i na deser:
4) http://www.youtube.com/profile?user=spiritolibero85

Jeśli ktoś posiada mp3 -proszę na adres: [email]
Czy znalazłabys w swojej kolekcji piosenek tak "Lasciala andare" niestety nie pamietam kto ja spiewa (ale napewno kobieta) z gory bardzo bardzo bardzo dziekuje:):):)

moj mail [email]
IRENE GRANDI
:))już wysłana
Witaj mi się podoba cała muzyka włoska więc jeżeli możesz to prześlij co posiadasz z góry bardzo dziękuje mój email [email]
Hejka,sporo już wysłałam jak tylko znajdę chwilke wyśle więcej:))
Pozdrawiam
Jakby ktoś jeszcze chciał jakieś utworki włoskie i nie tylko to piszcie:))Pzdr
Więc ja poproszę jakieś fajne pioseneczki głównie włoskie ale mogą być i inne. Z góry wielkie dzięki [email]
Hejka,napewno cosik Ci wyśle:))mam nadzieję że trafie z utworkami i Ci się spodobają...Pzdr
Próbowałam wysłać do Ciebie kilka piosenek ale niestety wyskakuje błąd i poiosenki są nie dostarczane:((może masz drugi meil,to napisz to spróbóje jeszcze raz:))
Pozdrowionka
To może uda się na ten: [email] Dzięki wielkie.Pozdr.
[email]
Hej nyna85. Poproszę więc o jakieś dwa utworki, które najbardziej Ci się podobają :)(prócz Erosa - mam wiele jego kawałków :D ). Mój mail : [email] Z góry dzięki :)
Napewno tylko dwa:))Jasne napewno prześle:)Pzdr
Proszę bardzo o jakieś ładne włoskie piosenki ..jeśli byłaby taka możliwość to z tekstami...z góry bardzoooo dziękujęęę i czekam z niecierpliwością..podaję email [email]
Hejka,z miłą chęcią Ci wyśle jakieś kawałki ale niestety musisz podać inny meil bo z tego wracają komunikaty że nie można przesłać:((Pozdrawiam
Witam wiesz nie wiem co jest ale z twojej poczty wraca wszystko co Ci wysyłam:((
Nyna, molto scusi :)wiem że jest ze mnie ogromna gapa :p ale podam Ci poprawny mail: [email] Jeszcze raz przepraszam i proszę o ponowne przesłanie :) Pozdrawiam :)
:))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia