jak poznałyście swoich amore???

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. a więc drogie panie czas pochwalic sie! bo ja na początku to unikałam go jak ognia... he he bo to włoch itp stereotypy. a wy?!
No właśnie miałaś na początku wątpliwości i pewnie intuicji nie posłuchałaś )
haha, inf. a co Ty tak dzisiaj z ta intuicja??;)
he he nio własnie chyba posłuchałam ;P
he he pierwszy wpis i inf mi sie trafił...;)
Paryżanka;) piszcie ja chętnie sobie to poczytam. Mnie tu nie ma )
hmmm.. inf to moze zaczniesz..? śmiało! wtrącić się każy może ale pociągnąc wątek...
bylam pewna, ze jest Polakiem, nawet do glowy mi nie przyszlo, ze moze byc Wlochem, poznalismy sie tak banalnie, w klubie
Podczas studiow (w Polsce) wyjezdzalam na lato do Wloch gdzie pracowalam sobie jako Au Pair. Pewnego razu trafilam na super rodzinke, mlodzi i weseli rodzice.Pojechalismy razem na dwutygodniowy wypoczynek nad morzem, gdzie odwiedzil nas przyjaciel mojego "szefa"(tzn ojca chlopca, ktorym sie opiekowalam). Poczatkowo ani z jednej ani z drugiej strony na nic sie nie zanosilo, ale poznalismy sie lepiej i po pewnym czasie postanowilismy sprobowac...od tego czasu minely prawie 3 lata :)
Paryżanka;)coś słabo ciągniecie ten wątek. )
jest juz taki sam temat,poszukaj w wyszukiwarce,dodatkowo dowiesz sie jak mają na imie chłopacy naszych forumowiczek
ja poznalam swojego faceta podczas wakacji...bylam z rodzicami i z bratem a on byl z kolegami..duzo by bylo opowiadac :) troche historia jak z bajki :D
Ja poznałam przypadkowo jak szukałam kogoś z Mediolanu bo chciałam koniecznie jechać na Sylwka własnie tam i chciałam sie dowiedziec kilka informacji o tym miescie i tak sie zakochalismy calkiem przypadkiem...:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa