szukam pracy

Temat przeniesiony do archwium.
Witam :)
poszukuje pilnie pracy we wrzesniu we Wloszech, czy jest ktos kto moglby mi doradzic jak to zrobic? Moj wloski jest slaby i zalezy mi by pojechac tam do pracy by moc jak najszybciej zaczac mowic i przybywac wsrod ludzi poslugujacym sie tym jezykiem:) Bardzo dziekuje za wszelkie informacje!:)
W rejonie Alto Adige mozesz zrywac jablka wrzes.pazdzier.placa ok 1 tys eu a nawet wiecej daja miejsce do spania i jedzenie ,ale ja ci tej pracy nie zorganizuje,sama musisz sie doinformowac.Tu uzywa sie jez.wloskiego ,niemieckiego. Z Warszawy jest lot Airitaly.do Werony,potem pociag.Zob www.airitaly.itjak kupisz bilet teraz to zaplacisz ok 50 eu
dziekuje za informacje:) pozdrawiam :)
Stokrotkaverde a czy mogłabys mi przybliżyc tylko jak mozna złapac kontakt z ludzmi organizujacymi ta prace? Jaka strona, mail? Bardzo dziekuje! :)
Zerknij sobie na EURES European Employment Services na necie ,cos trafisz.
Teraz ci nie odpowiem,bo nie wiem,ale od jutra zaczne dzialac...puszcze wici.A tak to widze w oglosz.o prace to, ze poszukuja kucharzy i to sporo.i kelnerki na okres sierp.wrzes. barmanow, pomoce kucharskie tez,podaje numer oo39 o461 829553.Agencja Manpower via Brennero41 Trento
Poinformowalm sie i widze maly problem,trzeba znac numer tel.do jakiegos gospodarza w tej okolicy,Trentino ,Veneto,Alto Adige i dzwonic samemu pytajac czy jest miejsce do pracy,ale trzeba to zrobic juz natychmiast.Nie pomoge zbytnio w tym zakresie ale mam znajoma co wspolpracuje z tymi gospodarzami,licze na nie ze cos mi podrzuci jakies namiary,ze swej strony moge oferowac nocleg u mnie w domu komus potrzebujacemu z forum.Ale w relacjach zPolakami jestem bardzo ostrozna ,gdyz mialam niemile zdarzenia,lacznie z okradzeniem.
Bardzo serdczenie Ci dziekuje za informacje:) A w jakiej miejscowosci mieszkasz-gdzies w poblizu tego miejsca? Mam nadzieje ze mimo wszystko uda mi sie cos szybciutko znalezc :) Pozdrawiam!!:)
W Bolzano poszukuja kelnerek ,do pomocy w kuch. i barmanki ,tel.348 7008744,moga byc obcokrajowcami,tak jest w oglosz.Widze sporo oglosz.dla fryzjerektel 347 5817268.sporo tu tych telef.nie wiem czy pisac.Kogos ineresuje?
witaj mam pytanie pisalas na forum ze mozesz zoferowac noclegi , ja jestem teraz w hotelu wenezia bo musialem opuscic ten hotel w ktorym pracowalem , bo upomnialem sie o moje nadgodziny , przerwali mi umowe i podziekowali . Pomozesz mi jakos chociarz z noclegiem hotel jest nie tani . A ja musze poszukac jeszcze innej pracy . Pozdrawiam Piotr Lipka to jest moj nr wloski 39 3496611143 prosze o kontakt
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia