Kto jeszcze nie spi?

Temat przeniesiony do archwium.
Ktos jest jeszcze ...nie spiàcy (mozna tak powiedziec?)
Ja jeszcze nie spie -ale jestem spiàca(chyba mozna tak napisac)
Cześć:) też nie śpię! co robicie??/
No ja np siedze na fiolecie,a ty?
w sumie to ja też:P zaraz będę sobie robić herbatkę, czekam tylko aż mi się woda zagotuje:) a z jakiego miasta jestes??
oczywiście jeśli mogę wiedzieć:P
Teraz jestem w Veronie, a w zasdzie to z Bussolengo.Moje korzenie jednak to Piotrkow Tryb.A ty skad klikasz?
oj, nieco dalej mieszkam.... Jestem teraz w Perugii...
Pewnie studia? Jesli moge wiedziec
Ah, tak!:)m Studiuję tutaj Komunkację MIędzynarodową (jestem na 1 roku) i staram się zaaklimatyzować, choć ciężko mi to przychodzi... A TY co porabiasz w Weronce??
Mieszkam od 4 lat,jestem zona i matka.Na swieta jedziesz do Polski czy tutaj zostajesz?
Wracam do domku (bilet kupiony kilka miesiecy temu)! A Wy (domyslam sie ze bedziesz tam gdzie dzidzia:) Korzystasz z grona??
Aga, bede powoli zwijac zagle... herbatka wypita, nie mam juz co robic wiec wskocze do mego loza;P dobrej nocki:*
Ta moja "dzidzia" ma juz 12 lat.W tym roku(niestety)swieta spedzamy tutaj.Wybacz moja ignorancje ,ale nie rozumiem pytania" Korzystasz z grona??"
www.grono.net :)
Ja tez zostaje na swieta smutno bedzie tearaz mam wolne 2 tygodnie a cale swieta w pracy
Kurcze, chyba wkleilam zly adres :/ w kazdym razie grono to "internetowa spolecznosc" gdzie kazdy moze zamieszczac swoje zdjątka, itp... zapytalam bo niektorzy maja swoj profil na tej str... przepraszam jesli pisze bez skladu i ladu ale zmeczona jestem...
Nie ,nie korzystam ,ale zajze tam z ciekawosci. Ja tez bede konczyc -dzis poniedzialek za kilka godzin musze wstac. Dobranoc
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę