ZadzwoniÅ‚ znowu przyjaciel z zagranicy, tym razem z WÅ‚och i powiedziaÅ‚ „u was bijÄ… pedałów” odpowiedziaÅ‚em, że nie pedałów tylko homoseksualistów, i nie bijÄ… tylko aresztujÄ… policjanci i nie u nas tylko u was. WÅ‚osi to temperamentny naród do tego peÅ‚en optymistycznej wiary w swojÄ… sÅ‚onecznÄ… ojczyznÄ™. Aresztowanie dwóch caÅ‚ujÄ…cych siÄ™ homoseksualistów w Wenecji to dla nich zaledwie „dziaÅ‚anie prewencyjne” żeby turyÅ›ci nie zakłócali „romantyzmu wÅ‚oskich miast i plaż”.
Ale sytuacja w Polsce jest o wiele gorsza, podobno 100,000 homoseksualistów i homoseksualistek wyemigrowaÅ‚o z Polski, pod wpÅ‚ywem przeÅ›ladowaÅ„ policji, administracji i dziaÅ‚aÅ„ zorganizowanych „szwadronów gwaÅ‚tów”. Na czym te „szwadrony gwaÅ‚tów” na „polskiej prowincji” polegajÄ…, to wÅ‚oski przyjaciel dokÅ‚adnie mi wytÅ‚umaczyÅ‚, bo czytaÅ‚ „Corriere della Sera”.
A wiÄ™c „wataha jurnych katolickich samców”, poluje na „kochajÄ…ce inaczej dziewczyny” osacza je a nastÄ™pnie dokonuje po kolej gwaÅ‚tu. Niby to ma im pokazać prawdziwego chÅ‚opa !! Mój wÅ‚oski przyjaciel ma bardzo wybujaÅ‚e ego i sam siÄ™ pewnie widziaÅ‚ oczyma wyobraźni w takim szwadronie erotycznym, nawracajÄ…cym kobiety na heteroseksualnÄ… orientacje. Znam zarazem jego dziewczynÄ™ i wiem jak go traktuje, na pewno coÅ› ubarwiÅ‚ i stworzyÅ‚. Tak na marginesie wyszÅ‚o WÅ‚ochom w testach dureksa, że podawali statycznie, że uprawiajÄ… sex trzy razy częściej niż WÅ‚oszki. Ciekawe z kim ???
Może bym nie pisaÅ‚ już dalej tego postu, i zajÄ…Å‚ siÄ™ mojÄ… dziewczynÄ…, która ma już dość „cholernego salonu24”, ale kilka tygodni temu byÅ‚ u mnie znajomy z Turcji, który ku mojemu zdumieniu oÅ›wiadczyÅ‚ „u was przeÅ›ladujÄ… homoseksualistów” i zaczÄ…Å‚ mi opowiadać, że organizacje grupujÄ…ce kochajÄ…cych inaczej dziaÅ‚ajÄ… u nas kompletnej konspiracji, przeÅ›ladowane na każdym kroku. ChciaÅ‚em go wziąć do dyskoteki dla homoseksualistów, ale baÅ‚ siÄ™ kiedy mu powiedziaÅ‚em, że wchodzi sam beze mnie, bo nie lubiÄ™ jak faceci mnie podrywajÄ… i próbujÄ… obmacywać.
Po telefonach z Włoch, Hiszpanii i wizycie z Turcji, czekam na następny telefon lub wizytę z jakiegoś kraju, aby dowiedzieć się czegoś nowego o swoim kraju. Wszak czytam Salon24, Dziennik, Rzeczpospolitą, GW, słucham TOK FM, oglądam TVN24 i nic nie wiem, dopiero z zagranicy przychodzą takie ciekawe wieści.
http://rafal.sikora.salon24.pl/25824,index.html