Ragazzasolare widzę,że to Ciebie boli…może brak przyjaciół i docenienia wsród innych.Ja swoją wartość znam wiec cokolwiek napiszesz na mój temat to daruj sobie,bo nie sprowokujesz mnie.Drażni mnie jedynie ludzka głupota.Poczucia humoru w Twoim wpisie nie dostrzegam,obrażając innych nie uzyskasz szacunku.
„Przemądrzałość jest jednym z najbardziej pogardy godnych rodzajów głupoty”-Lichtenberg
W celu sprostowania mój post o panettone był umieszczony w katalogu nauka/pomoc jezykowa-TŁUMACZENIA a Twoje słowa cyt:”…z drugiej strony dziwię się, że masz cierpliwość do "twardogłowych" poszukiwaczek perfekcji (kucharka prezydentowej)…”-chodziło tylko o tłumaczenie tekstu -widać,że to Ty masz problem ze zrozumieniem tekstu czytanego!Co w tym takiego dziwnego :| tłumaczenie jak każde inne…na FORUM JĘZYKOWYM w odpowiednim katalogu!:P nikt nikogo nie zmusza do tłumaczeń!
Mój wcześniejszy wpis tutaj odnosił się również do sprostowania- najwyrazniej to Ty nie zrozumiałas-nie musisz mi tłumaczyc w jakim katalogu napisałas swój post,kolejny raz próbując wywyższyc się i zabłysnąć ”lipną inteligencją” :P